Søg Garagen Hej Gæst! Register

Topfart 28 km/t :-(
#1
Hej alle i kloge mennesker.
Jeg har en Baotian retro bt50qt-11, 4takt, 45 scooter.

Har tidligere haft problemer med kompressionen, så har stillet ventilerne korrekt som manualen foreskriver, men nu er der sket det at den ikke virker som om den kommer helt op i omdrejninger, og virker som om den kun kommer op på "mellemgas" og derfor har en topfart på ca 28 på lige vej hvor den før kørte små 50. Ned af bakke går den ca 40 - 45 hvor den før snildt kunne komme op på 80.

Ledningen til cdién er klippet for længst, og idag har jeg pillet tragten ud af luftfilterkassen for at se om det kunne være problemet. Luftfilteret indeholdt i øvrigt en del vand. Hvor det så end kunne komme fra?

Er der nogen af jer experter der har nogle gode råd, da jeg er ved at opgive efter at ha brugt mange timer på at finde fejlen. Jeg nægter at to det kan være noget med ventilerne da de er stillet og omstillet flere gange efterhånden.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
(13-11-2010, 19:43)Kokken Skrev: Ledningen til cdién er klippet for længst, og idag har jeg pillet tragten ud af luftfilterkassen for at se om det kunne være problemet. Luftfilteret indeholdt i øvrigt en del vand. Hvor det så end kunne komme fra?

Sæt tragten i igen. Efter min erfaring er der ingen positiv virkning ved at fjerne denne.
Vandet kommer fra fugten i luften - ikke mindst ved kørsel i regnvejr, prøv at vride luftfilteret op og lad det tørre, se om det ikke hjælper.

Mvh
Stig

Svar
#3
Hej Stig. Tak for dit hurtige svar :-)
Det er afprøvet, men desværre var det ikke årsagen.
Andre der kan byde ind med muligheder??
Svar
#4
Jeg havde samme problem med min Baotian retro. Det viste sig at være en lækage i luftindtaget. Den kørte fint i tørvejr, men var det bare en anelse fugtigt i vejret (som det jo er om efteråret!), så mistede den fuldstændig kraft.

Min Retro er ikke engang 3 måneder gammel. Er du vimmer med fejl den har fået lavet på garantien. Flere stop. Så røg der en tændspole. Så en lækage. Så gik den ud i regnvejr. Dit og dat justeret.

Nyeste skud på stammen er et defekt støtteben Målløs

Det er noget dyt båt kinesersnot Neutral
- Stor er den som ved, men større er den som ved, hvor han skal spørge / Piet Hein
Svar


Forum spring: