Søg Garagen Hej Gæst! Register

cpi Oliver City !!!
#1
Hej er der nogen der kan forklare mig hvad der er galt med Oliver, Den starter perfekt, Har fået ny cylinder + udstødning, Alt hvad der har med brændstof og gøre er renset, Men den kører perfekt i tomgang og jeg kan fint give gas hvilket den også fint tager, Men men når den har kørt med fuld gas i 6-10 secunder så dør den, nogen der har gjort sig nogle efaringer med dette fænomen og kan forklare mig hvad jeg gør galt ???

på forhånd mange tak
Smil
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2

Det kan lyde som is i karburatoren, prøv at hælde noget karburatorsprit i din benzin, selvfølgelig i det rigtige blandingsforhold.


På forhånd tak for hjælpen. MVH
Svar
#3
(15-11-2010, 23:30)mugge02 Skrev: Det kan lyde som is i karburatoren, prøv at hælde noget karburatorsprit i din benzin, selvfølgelig i det rigtige blandingsforhold.

"Det rigtige blandingsforhold", kan give lidt problemer. Fra 1. juli i år, er al benzin tilsat 5% ethanol, hvilket også udgør over halvdelen (65%) af bestandelene i karburatorsprit. Den anden, del (35%) er isopropylalkohol. Da man kun skal blande 1% karburatorsprit i benzinen, er der rigeligt med ethanol i forvejen i benzinen. At hælde yderligere ethanol i benzinen, kan give problemer i totaktmotorer, idet man risikerer, at motoren ikke får olie nok. Man kan/bør derfor nøjes med, at hælde et lille skvæt ren isopropylalkohol i tanken, hvis man har tilisningsproblemer.

Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: