Søg Garagen Hej Gæst! Register

Været til ''samtale'' med chefen..
#1
Hej BS! Længe siden! Grin

Jeg har brug for jeres hjælp! (især kragen's) Smil

I skal lige vide at jeg nævner en del ting, som man er nødt til at vide for at kunne forstå den samtale jeg har været til idag..

Arbejder på en Shell/7-eleven motorvejstankstation, og har arbejdet der siden april 2008, uden en eneste klage fra min tidligere chef.. Vores forhånværende chef blev fyret i sommers grundet noget svind han havde lavet, det er en længere historie.. Men vi er blevet opkøbt at firmaet TCB Seven APS som ejer op i mod 20-25 tankstationer her i landet, så det vil sige at vores nye chef ikke er selve franchisetageren.

For ca. 2 måneder siden ringet til mig en mandag morgen, havde været på vagt om søndagen fra 17-24), hvor han beklagede sig at han ikke synes at butikken var ordentligt fyldt op og den i det hele taget lignet noget der var løgn. Og som han sagde ordret: i havde jo ikke særligt travlt kan jeg se på overvågningen.. Tænkte med det samme, er det selvfølgelig ikke var lovligt at bruge TV-overvågningen til sådan et usagligt formål, sagde dog ikke noget for ikke risikere noget.. Ydermere sagde han at der havde været meget ''støj'' fra min side.. Spurgte selvfølgelig om hvad han mente med det, men det var en masse små ting som ikke passet, og når jeg spurgte ind til det, snakket han bare udenom..

Ca 2. uger før han ringede til mig, om mandagen, havde Shell en kampange om at man kunne tanke V-Power 99 oktan til samme pris som Blyfri 95. Jeg fik den opgave stå ude ved standerne fra kl 15-23, og spørge folk, som skulle have benzin på, om de ikke vil prøve V-Power 99 oktan til samme pris som Blyfri 95.. Jeg formået selvfølgelig at spørge alle, men der var nogen som ikke havde lyst og andre nået jeg simpelthen ikke at spørge inden de allerede var igang med at tanke, da der nogen gange kommer 5-8 biler ind fra motorvejen og skal tanke, så kan det være svært at nå alle sammen.. De 2 gutter som stod inden i butikken, mens jeg stod ude ved standerne sagde også at de synes der blev solgt meget V-Power..

Men min chef sagde så da han ringede til mig at han kunne se på noget statistik at der var solgt lige så meget V-Power 99 Oktan som Blyfri 95. Jeg sagde selvfølgelig til ham at det kunne jeg ikke forstå, og det var heller ikke det jeg forstod på dem som stod i kassen..

Siden den samtale har jeg ikke haft nogen former for klager eller ligende... Indtil i søndags!

I søndags var jeg på min sædvanlige 8-16 vagt, hvor han møder ind omkring kl 11..
Kl ca. 1. opdager jeg der er en såkaldt ''smutter'', på stander 6. (En smutter er en som kører uden at betale for brændstoffet. Kan være bevidst eller ubevidst).
Jeg siger til ham vi desværre har en smutter, som var 786 kr. Han sletter smutteren og printer en kvittering ud, hvor der står pris og liter der er tanket for, og tidspunket for hvornår tankningen har fundet sted.. Efter ca. en halv time, kalder han mig og en kollega ind på kontoret som stod i kassen på det givende tidspunkt at der blev tanket og åbnet for standeren..
Han viste os på den skærm der er forbundet til TV-overvågnings serveren, det tidspunkt hvor personen kom hen til standeren og tanket og kørte igen.. Ydermere viste han os hvad vi stod og lavet på det selvsamme tidspunkt i kassen.. Hvor jeg kunne se at jeg ekspederet en kunde, hvorefter jeg fylder nogen cigaretter op, altså står med ryggen til standerne. Kollegaen var ude bagved i det givende tidspunkt.. Det var han ikke helt glad for, og nærmest overfuset os, og sagde at nu havde vi ikke haft en smutter i 1 uge eller 2 og som kom den her på 800 kr.. Vi beklagede selvfølgelig og sagde vi skulle nok rette op på det. Men nævnte også at jeg ikke havde haft en smutter i et styk tid, og at man ikke kan være perfekt hele tiden.. Det var han stort set ligeglad med..

Og så her til i dag..

Endvidere var der planlagt personalemøde her idag kl 17, og jeg møder op ca. 10 min i, hvor han spørger om vi lige kunne snakke inde på kontoret..

Han lægger ud med at der stadig er for meget støj med mig, og vi nok hellere må stoppe samarbejdet da det ikke fungerer.. Jeg spørger selvfølgelig indtil det og han nævner at jeg ikke møder til tiden, og ikke er klar i kassen når min vagt starter.. Sagde til ham at det kunne jeg ikke forstå da jeg altid møder 5 min i og formår at nå at tælle min kasse op så jeg står i kassen når min vagt starter.. Men nogen gange så bliver den 2-3 min over, men er ikke noget som nogen andre kollegaer har nævnt over for mig at det generet dem.. For det samme gør alle andre sagde jeg..

Ydermere nævnte han vores samtale vi havde i telefonen for 2 måneder siden og den ''konflikt'' der var i søndags. Han nævnte også at jeg havde taget min ''civile'' sweater på i søndags, og det var bestemt ikke i orden. Dog sagde han til mig i søndags: Vi må snart bestille en Shell/7-Eleven cardigan til dig, og sagde det kunne da være dejligt. Har skam også bedt om en, men har aldrig fået en. Men han brokkede sig ikke yderligere over det, havde skam også mit navneskilt på hvor der er et Shell logo på, så folk kunne se at jeg er ansat der..

Han nævnte yderligere at han synes jeg var arrogant over for kunderne, men kunne ikke komme nogen eksempler. Sagde til dem at jeg får tit komplimenter at jeg er en flink og høflig medarbejder. Selvfølgelig er alle kunder ikke ens, men jeg formår selvfølgelig at behandle alle med samme respekt og høflighed.

Endvidere skal det nævnes at der i øjeblikket er en konkurrence i DM i mersalg i de næste 3 uger, ved ikke om det kun gælder TCB's butikker eller om det gælder hele Shell/7-Eleven kæden. Men i hvertfald så er min chef meget opsat på at vi vinder den her konkurrence, og får præmien som er en tur til berlin med alt betalt..

Det vil så sige at vores chef er MEGET opsat på at vi laver mersalg i HVER ekspedition.
Han fortalte at han synes ikke jeg lavet ret meget mersalg i søndags da han var på arbejde. Kunne jeg selvfølgelig ikke forstå, synes selv jeg formået at lavet så meget mersalg, men vil godt indrømme det blev ikke gjort i hver ekspedition.. Og han sagde at vidste det fordi, så viste han mig en lille højtaler der var på væggen ved døren til kontoret som de kan tænde og slukke, der er forbundet til en mikrofon uden i kassen, som er over cigaret skabet. Og det fortalte mig helt åbentlyst. Jeg var direkte chokeret!

Han nævnte også det med at jeg ikke havde solgt særlig meget V-Power den vagt jeg stod ude ved standeren og skulle sælge det.. Jeg spurgte om jeg måtte se noget dokumentation af den statistik, hvor man kunne se hvor meget der blev solgt.. Det måtte jeg ikke.. Så sagde jeg til ham, så kan jeg ikke bruge det til noget, det han sagde til mig hvis du ikke kan dokumentere det..

Så sagde jeg til ham det med at han udnytter TV-overvågningen til at ''belure'' og det med at lytte på os om vi gør vores arbejde er en overtrædelse af persondataloven. Han sagde at han var sikker på at 7-Eleven ved hvad de må og ikke må.. Så spurgte jeg ham om han kendte hans rettigheder omkring det, hvor han snakket uden om.. Som det står på datatilsynet's hjemmeside:

''Gennemsyn og lagring af billeder fra en tv-overvågning kan derfor kun ske, hvis det har et sagligt formål. En tilsidesættelse af dette krav om saglighed kan straffes, jf. persondatalovens § 70, stk. 1, stk. 1. I overensstemmelse med det anførte vil det være i strid med reglerne, hvis eksempelvis en direktør uden noget sagligt formål sidder hjemme og kigger med på en tv-overvågning i sin forretning for at belure en ansat, jf. justitsministerens svar på spørgsmål nr. 30 fra Folketingets Retsudvalg vedrørende forslag til lov om ændring af lov om forbud mod tv-overvågning m.v. og lov om behandling af personoplysninger (L 162).''[/b]


Men han spurgte mig jeg vil være her i min opsigelse periode, og det sagde ja til. Men det kunne han ikke forstå..

Så snakkede vi lidt frem og tilbage, og han begyndte så på at jeg jo havde taget en masse vagter for ham og jeg jo var flink dreng osv, og så sagde at han håbet jeg vil stramme op, og så når min opsigelseperiode er slut vil han lave beslutning om jeg skal blive der eller ej..

Men kom til at tænke på noget på vej hjem fra samtalen, at jeg tror han er personligt presset, på den måde at hans chef (TCB Seven) forventer nogen helt enstående resultater, og så er villig til at gøre hvad som helst for at gøre det, for at han ikke mister noget job.. Men blot en tanke...

Har tænkt mig at kontakte HK som noget af det første i morgen, og forhører mig ad og fortælle historien, og hvad jeg skal gøre i den situation jeg befinder mig i..

Men kunne også godt tænke at høre jeres mening om det.. Min mor er også rystet..

PS: Skal lige nævnes at jeg ikke har underskrevet noget til samtale om nogen opsigelse..

På forhånd rigtig mange tak for jeres hjælp!
Hilsen
Casper
Peugeot Speedfight 2 AC 08

--------------------------------

When I die, I want to go peacefully like my Grandfather did, in his sleep - not screaming, like the passengers in his car.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg har hørt om noget lignende før.

En bekendt arbejdede for lingeri-kæden Wonder Wear og her blev hun af og til ringet op af chefen (som fysisk befandt sig et helt andet sted i landet) fordi han kunne se på kameraerne at en af de ansatte stod stille for længe ved disken, havde forkerte sko på, drak vand eller gik på toilettet udenfor de regulære pauser eller var for langsomme til at henvende sig til en kunde som kiggede. Jeg var faktisk ret chockeret, men hun var ikke i fagforening og gad i øvrigt ikke at hidse sig op over det.

Det er helt klart at kamera-overvågning af ansatte er nødvendigt for at begrænse svindet i en detailforretning - jeg arbejdede i et supermarked før man fik overvågning og husker tydeligt problemerne - men der er en klar grænse mellem dette og at overvåge de ansattes gøren og laden på mere eller mindre konstant basis. På mig lyder det du har været ude for moralsk set som misbrug af elektronisk overvågning, men om der formelt er tale om en overtrædelse af registerlovgivningen tvivler jeg desværre på. Der sker jo mange røverier på tankstationer, så jeg tror sagtens at din chef vil kunne retfærdiggøre sit lureri ved at henvise til de ansattes sikkerhed.

Men som du selv er inde på, er det nok kun Kragen og din fagforening som har kompetence og indsigt til at give et reelt bud på hvor du står rent juridisk. Jeg håber, at du smider en kommentar efter at du har talt med HK. Det kunne være interessant at høre.


I øvrigt ville jeg - hvis jeg var dig - ikke spilde min opsigelsesperiode på at arbejde i en virksomhed hvor jeg var opsagt hvis der var mulighed for at blive fritstillet. Specielt ikke en opsigelse baseret på sådan et uldent grundlag. Mon ikke din chef er blevet pålagt at skære en ansat væk og blot ledte efter en undskyldning som lagde skylden på dig i stedet for firmaet? Eller måske har han lovet et job til en bekendts nevø og skulle lige "lave plads"...


Svar
#3
Forstår ikke helt den med at der skal sælges merer V power benzin ,hvad hvids der er en kunde som kører i en Disel bil og du står at siger vil du ikke prøve V power ??? ømm men den kører jo på disel så nej tak Neutral, forstår det ikke, man kan jo ikke tvinge kunder til at vælge et dyrer produkt.
Også den med mer salg det er nok noget af det som jeg også husker fra min tid i cykel branchen at man skulle på dutte kunderne en madse ting som de ikke har brug for når det kommer til stykket, jeg hader at skulle stå at sige ihh åhh denne vare er så god den må du bare have med.
Eller at man skal have en hot dog "vil du ikke have noget at drikke til ?" øm nej eller på en varm dag har jeg prøvet at tanke benzin på shell så da jeg skulle betale så blev jeg sport om jeg ville have en sodavand sefølig ikke gratis vel men der prøver expidienten at sælge mig noget som jeg ikke lige stod og manglede sefølig kunne jeg drikke den men sage at jeg hvade noget der hjemme og blev ireteret.
Betalte min benzin og kørte.
Men syntes at det at man skal overvåges også at de har skult microfoner er lige grovt nok hvids jeg hvade arbejdet der var jeg skredet for længst hvids jeg var sagt op.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
#4
(10-11-2010, 00:13)Johannes Johansen Skrev: Forstår ikke helt den med at der skal sælges merer V power benzin ,hvad hvids der er en kunde som kører i en Disel bil og du står at siger vil du ikke prøve V power ??? ømm men den kører jo på disel så nej tak Neutral, forstår det ikke, man kan jo ikke tvinge kunder til at vælge et dyrer produkt.
Også den med mer salg det er nok noget af det som jeg også husker fra min tid i cykel branchen at man skulle på dutte kunderne en madse ting som de ikke har brug for når det kommer til stykket, jeg hader at skulle stå at sige ihh åhh denne vare er så god den må du bare have med.
Eller at man skal have en hot dog "vil du ikke have noget at drikke til ?" øm nej eller på en varm dag har jeg prøvet at tanke benzin på shell så da jeg skulle betale så blev jeg sport om jeg ville have en sodavand sefølig ikke gratis vel men der prøver expidienten at sælge mig noget som jeg ikke lige stod og manglede sefølig kunne jeg drikke den men sage at jeg hvade noget der hjemme og blev ireteret.
Betalte min benzin og kørte.
Men syntes at det at man skal overvåges også at de har skult microfoner er lige grovt nok hvids jeg hvade arbejdet der var jeg skredet for længst hvids jeg var sagt op.


Det kaldes os "mer salg", Noget som medarbejderne hos Jupiter Cykler har været på kursus i et par gang, inkl mig selv i sin tid. Men giver Johannes ret det er ret irriterrende Ked af det

Både for kunderne og som regl os for ekspedienten, heldigvis sker det IKKE når jeg tanker hver scooteren eller bilen ( som kæresten køre) da vi kun tanker hos Ok, uno X eller JET og der er ingen butikker.

Eller det er der så hos uno x men der kører benzin kortet igennem ved standeren Smil
Overvejer dog os at få shell kunde kort, til de gang man kører til og fra kbh via motorvejen
Svar
#5
Uha! Videoovervågning er en hvepserede, jeg ikke skal have fingrene i.

Der findes ikke et samlet lovkompleks vedrørende videoovervågning, men reglerne er fordelt over bla. straffeloven, lov om forbud mod tv-overvågning, fagretten, menneskerettighederne, og ikke mindst datalovgivningen.

Der er intet ulovligt i, at videoovervåge, også personalet, sålænge personalet er oplyst om overvågningen og formålet. Formålet skal dog være sagligt betinget. Det kan være af sikkerhedsmæssige årsager, eller som dokumentation for forbrydelser. Det er således ikke lovligt, at anvende optagelserne til at "belure" personalets almindelige gøren og laden. I dette tilfælde, hvor det er en privat virksomhed, vil hverken straffeloven eller forbud mod tv-overvågning kunne bringes til anvendelse. Menneskerettighedskonventionen, som er en del af vores lovgivning, giver ganske vist nogle retningslinier, men er ret illusoriske, i og med, at man forinden er blevet gjort bekendt med overvågningen, og dermed har accepteret den. Det samme gælder straffeloven. I det fagretslige system, er der tilsvarende heller ikke meget, at hente.

Den store bussemand er her, Datatilsynet, som har tilsynet med overholdelsen af persondataloven. Og det er persondataloven, der kommer i spil her, hvis arbejdsgiveren benytter optagelserne af personalet til andet, end de rent sagligt er beregnet til, eller håndteres ulovligt. Overvågningen af en tankstation og butik, er alene begrundet i personalets sikkerhed, og som dokumentation ved en forbrydelse begået enten af personalet eller kunder, og må derfor ikke anvendes til andet. Så har man ikke begået en forbrydelse - taget af kassen - må optagelserne ikke anvendes, som bevis for noget andet, der ikke er relateret til den saglige anvendelse. Optagelserne skal endvidere destrueres, så snart, de ikke mere er anvendelige til formålet. Man har i princippet ret til, at se, alle optagelser man selv er på, men er der også andre af personalet på optagelserne, mister man denne ret, da det så også er oplysninger om andre identificerbare personer, som ikke må videregives.

Jeg må derfor råde dig til, at gå til din fagforening og/eller Datatilsynet, så de kan vurdere, om optagelserne er blevet misbrugt medfør persondataloven.

Vedrørende din mundtlige opsigelse, så er den ikke gældende. Der skal foreligge en begrundet skriftlig opsigelse, med korrekt varsel, før en opsigelse har gyldighed - ellers kan der være tale om en ugyldig bortvisning, eller opsigelse. Din chefs mundtlige væven frem og tilbage om en opsigelse, eller ikke opsigelse, er hverken lovlig eller holdbar.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
I skal alle sammen have rigtig mange tak for jeres fyldestgørende svar. Jeg vender tilbage når jeg og min far har fået snakket med HK og/eller en advokat..
Peugeot Speedfight 2 AC 08

--------------------------------

When I die, I want to go peacefully like my Grandfather did, in his sleep - not screaming, like the passengers in his car.
Svar
#7
Det er måske også værd at nævne, at selv om du kunne få skovlen under chef eller arbejdsgiver, så er det måske alligevel tid til at se sig om efter et andet arbejde.

De færreste, der vinder en sag mod arbejdsgiver eller foresatte, vender med held tilbage til den samme arbejdsplads!

Man er muligvis ikke den skyldige, men, desværre, jvf. janteloven og andre uskrevne regler, så bør man søge andre græsgange.

Det i sig selv kan dog også være en fordel!

Jeg har i mine godt 30 år i Forsvaret mødt flere, der bare ikke kunne sammen med de flokke, de gik op og ned ad til daglig. Men flyt sådan en mand (M/K) over i et team, hvor kemi og andre egenskaber (el. mangel på samme) matcher (og/eller accepteres!): Oh, magi !!!

Jeg ved således, at iderigdom ikke er begrænset til, at man har en fin uddannelse eller titel. Den gode ide kan komme alle steder fra, og man skal konstant holde øje med, om den er på vej.

Jeg kender ikke din baggrund, alder, uddannelse osv. Men du burde måske begynde at se dig selv udefra. Hvad kan du. Hvad er du god til. Hvilke folk kan du arbejde sammen med. Hvad interesserer dig.
Mind you. Jeg sidder reelt på 30. år i samme stilling, så måske er jeg den forkerte til at rådgive omkring jobsøgning, men ... Blink med øjet
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
#8
(11-11-2010, 22:50)walker1 Skrev: De færreste, der vinder en sag mod arbejdsgiver eller foresatte, vender med held tilbage til den samme arbejdsplads!

Ja, og specielt på en mindre arbejdsplads som en tankstation. Selv om det var muligt at vende tilbage, ville der være en akavet atmosfære som man næppe ville ønske at arbejde i.

Men hvad man kan få ud af en sag er en kontant erstatning hvis fyringen var uberettiget. Desuden skal man ikke undervurdere den positive virkning på ens selvfølelse som kommer når man står op for sin ret.

Svar
#9
(12-11-2010, 03:21)Runnerdude Skrev: Ja, og specielt på en mindre arbejdsplads som en tankstation. Selv om det var muligt at vende tilbage, ville der være en akavet atmosfære som man næppe ville ønske at arbejde i.

Men hvad man kan få ud af en sag er en kontant erstatning hvis fyringen var uberettiget. Desuden skal man ikke undervurdere den positive virkning på ens selvfølelse som kommer når man står op for sin ret.

Selvom man skal vælge sine tabte slag med omtanke, så skal virkningen af en styrket rygrad ikke undervurderes i beregningen. Bare der der ikke på ens gravsten kommer til at stå: "Han holdt på sin ret" Blink med øjet.

Udfaldet af en sag mod en arbejdsgiver er næsten altid, at man enten selv forsvinder fra arbejdspladsen, eller at ens foresatte gør det, i de tilfælfde, hvor den foresatte har begået en åbenlys forkert handling, som ledelsen/firmaet heller ikke kan leve med.

Det er måske en ringe trøst, når sagen koster en, sit arbejde, men i sager, som den konkrete, vil en indbringelse ganske givet, kunne gavne de "efterladte" kollegaer, og få firmaet til at revurdere personalepolitiken og dets mellemlederes egnethed, så lignende sager ikke dukker op igen, og "pletter" firmaets og ledernes renommé. Arbejdsretten ser heller ikke med velvilje på firmaer, der gentagne gange bliver trukket i retten på grund af "luskede" metoder. "Gentagelseseffekten", vil således altid gavne den næste uheldige, der føler sig krænket af firmaet. Det, at have hjulpet andre, selvom man selv tabte slaget, er i sig selv ogaså en sejr, der afkræver respekt, og som man bør være stolt af.

Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Har haft kontakt med HK idag, hvor jeg fik fortalte om det meste til en faglig sekretær.

Hun kunne ikke svare på det med overvågningen eller aflytning, men undrede sig også meget om det. Dog spurgte hun om jeg var blevet oplyst om der bliver filmet, hvilket jeg ikke er.. Er dog godt klar over der er TV-overvågning..

Men hun sagde da jeg som ''kassemedarbejder'' indgår i funktionærloven, og har 3 måneders opsigelse, fra den dag jeg får og underskriver en skriftlig opsigelse. Dog hvis jeg får den i december, vil jeg få 4 måneders opsigelse pr. 1 januar, da jeg så vil have arbejdet der over 2 år og 9 måneder..

Hun rådet mig til ikke at gøre noget yderligere før jeg får en skriftlig opsigelse. Har snakket med mine forældre om det, og vi er blevet enige om at vi ''står på standby'' indtil jeg får en skriftlig opsigelse.

Dog har min far spurgt om vi skulle tage en samtale med min chef med min far som bisidder, så vi kan få ren luft mellem mig og min chef. For har skam ikke lyst til at arbejde et sted, hvor jeg ved at jeg bliver åndet i nakken konstant, bliver aflyttet og beluret på TV-overvågningen konstant, når min chef er på arbejde..


For at svare på nogen af jeres andre spørgsmål. Så har jeg, før min samtale min chef, været på udkig efter nye fritidsjob, er igang med at skrive en jobansøgning. Går i 2.G på Handelsskole, så det er ''bare'' et fritidsjob..
Peugeot Speedfight 2 AC 08

--------------------------------

When I die, I want to go peacefully like my Grandfather did, in his sleep - not screaming, like the passengers in his car.
Svar
#11
Citat:Hun rådet mig til ikke at gøre noget yderligere før jeg får en skriftlig opsigelse. Har snakket med mine forældre om det, og vi er blevet enige om at vi ''står på standby'' indtil jeg får en skriftlig opsigelse.

Følg det råd Blink med øjet . Som jeg sagde, er du ikke fyret, før der foreligger en skriftlig opsigelse. Skulle du få den ide, at blive væk fra arbejdet, fordi du troede, at du var fyret mundligt, risikerer du, at skulle betale erstatning til arbejdsgiveren for ulovlig udeblivelse. Så hold ud, indtil, der kommer en afklaring. At en måneds afventning samtidigt evt. kan kaste et længere opsigelsesvarsel af sig, hvor du måske endda kan blive fritstillet, er også værd, at tage med.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: