Søg Garagen Hej Gæst! Register

Speedfight 1 falder ikke i omdr.
#1
Hej. Jeg har en Peugeot Speedfight fra 97 (EU45). Bagpladen er fjernet, og den er omdyset/omrullet, så den kører som den skal.
Mit problem er at den ikke falder i omdr. når jeg slipper gassen.
Hvis jeg kører med bundgas, og slipper gassen bliver den med at trække. Efterhånden som farten falder ved at jeg triller, går den lidt ned i omdr, og sådan gør den nogle gange indtil jeg er helt nede i fart lige inden den vælter.
Hvis jeg skal bremse ned imod et kryds eller lign. kan jeg mærke den stadig trækker og det er ved at bremse at jeg tvinger den ned i omdr.

Jeg har tjekket karburator + gaskabel, og det er ikke der den hænger/går trægt.

Håber i kan hjælpe Spørgsmålstegn
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Den er med 100% sikkerhed utæt et sted, så den suger falsk luft.

Jeg synes at kunne huske noget om gummiring ved autochokeren kunne lave sådan et nummer hvis den ikke er 100% intakt og i god stand.

Ellers pakninger ved studs.
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#3
Da min O-ring til autochokeren var defekt, kunne jeg slet ik starte den ellers den så lige 2 "prutter" og gik ud. Det er dog ik ensbetydende med, at den gør det på din også.

Måden jeg ville gribe dit problem an på, er at pille luftfilteret af den og se om spjældet hænger lidt og derefter kigge efter utætheder ( hvis spjældet hænger lidt ).
Hvis den hænger kan fejlen evt. ligge et af følgende steder, dit kabel til gas og til olie er samlet i et og jeg mere gas du giver jo mere åbnes der for olietilførelsen.
Hvis det er kommet efter i har dysset om, så tjek at nålen sidder rigtig og den ik er bukket ved et uheld.

Der sidder enten en O-ring eller en pakning ( ligner den flade udstødningspakning, dog bare i gummi ), de bliver trætte og hårde med tiden..

Mvh.
Tempo
Tempo.... frihed på 2 hjul.
Svar


Forum spring: