Søg Garagen Hej Gæst! Register

Texas/Baotian opfører sig mystisk/Kører fint igen..
#1
Hejsa, jeg har længe haft problemer med min scooter fra 2006!
Når jeg gir fuld gas eller drejer gashåndtaget for hurtigt, tøffer den og det er somom der er en der hiver i den bagfra, forstået på den måde at den mister fart i ryk og kun i ganske kort tid, næsten somom den ik kan bestemme sig om den vil op i fart el. hvad.
Nogen gange kører den perfekt når den er kold, andre gange kan jeg ik køre ordentligt før den er varm!!. Har stillet ventiler, skiftet dyse til nr. mindre, nyt batteri og pillet ved blandingsskruen en del gange, alt sammen uden nogen som helst effekt.
For at starte op, efter f.eks. rødt lys skal jeg tit rykke hurtigt frem og tilbage i gassen for ligesom at pumpe benz ind...tror jegSmil.
Og for at komme op i fart skal jeg give gas meget stille, i takt med farten stiger, hvis den bare får gas tøffer den og det er i sådan nogle ryk?!
Den har kørt ca 3000km...speedekablet er sjovt nok knækket.
p.s. den er uden begrænsninger og kører/kørte 55-60km/t. Dysen var 96 nu er den 94!

MVH Bimf
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Har du fjernet plastikplumben i luftfilteret?

Min har vist problemer med utætheder omkring karburatoren i det dårlige plastik.
Især slangen fra karburatoren og ned til luftfilteret er noget bras som let revner.
Måske dette er årsag til dine problemer.
Venlig hilsen

Gamle Chilli
Svar
#3
OK tak. Jo har fjernet det lille rør i luftfiltret, har os overvejet at smide proppen i igen og dyse ned. Skal vist ned i kælderen og rode lidt
Svar
#4
(29-10-2010, 20:41)Bimf Skrev: ok tak. jo har fjernet det lille rør i luftfiltret, har os overvejet at smide proppen i igen og dyse ned. Skal vist ned i kælderen og rode lidt

Husk lige:

Du bedes venligst rette dit indlæg, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/showthread.php?tid=5327

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en privat besked.


Mvh
Stig
Svar
#5
Skiftede tændrøret og spændte spændeskiverne på slangerne til og fra kaburator. Hvilke én af de to ting der løste problemet ved jeg ik, sikkert kabuen, men det virker nu. Hvade helt glemt hvor hurtig sådan en kineser er, eftersom den har holdt i kælderen i 2 år!
Nu skal jeg bare finde ud af hvorfor min tændingskontakt altid er til, så jeg kører med temmelig kraftigt baglys pga bremselysetFlov
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: