Søg Garagen Hej Gæst! Register

Alarm
#1
Hej

Jeg har købt mig en Jog R, og kunne godt tænke mig at sætte en alarm på den, jeg har kigget lidt på sådan en her: http://alarmbasen.dk/catalog/spym209scoo...-p-89.html , men jeg har læst fra en profil herinde, at han synes den er dårlig, men nu ville jeg lige høre om i havde nogle erfaringer med den Smil jeg kunne især godt tænke mig at høre om den bruger meget strøm?

Ellers skriv meget gerne, hvad for en alarm du bruger, og om den er god eller hvad den er. Grin

På forhånd tak Smil

Mikejle
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hej og velkommen til Billig-Scooter.dk

Du bedes venligst rette dit indlæg, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/showthread.php?tid=5327

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en privat besked.


Mvh
Stig
Svar
#3
Jeg har lidt dårlig erfaring med SPY alarmer. Mindst to forskellige typer, har brugt alt for meget strøm.

På den anden side, kan det jo ske, at en virksomhed forbedre sig - med mindre de har det som filosofi at ødelægge folks batterier bevidst. Så jeg synes, at du skal bede forhandleren oplyse strømforbruget, med og uden mikrobølgesensoren tændt. En virksomhed, der har haft problemer som SPY, bliver nød til at kunne dokumentere en forbedring, hvis jeg skal kunne købe produktet.

En typisk alarm, bruger højst 6mA idag. En T-Hansen alarm bruger 3mA. Og en god alarm, bruger mellem 1 og 2 mA. Nogle bruger mindre.

Udover problemer med strømforbruget, havde min SPY alarm også problemer med radiobølgerne. De kunne ikke trænge igennem plastikskjoldet, og ind til SPY alarmen. Dette problem, tror jeg dog at SPY har løst - min havde 500 meters rækkevide (kunne dog ikke fungere 2 meter i regnvejr) - og idag, har de 5 km rækkevide. Så noget har de gjort ved rækkeviden.

Og endeligt, så havde de problem med kvaliteten. Som eksempel, var modtageren ikke integreret i alarm enheden, men ekstern, og sat på via et PS/2 stik, af dem vi kender til PC tastaturer. Dette stik, havde ingen lås, og faldt nemt fra hinanden, hvilket medførte at fjernbetjeningen ikke fungerede. Og dertil, var PS/2 stikkene ikke lavet til udendørs brug. Min SPY alarm havde autostart, og første gang at PS/2 stikkene faldt ud af hinanden, medførte det at jeg ikke kunne stoppe scooteren. Nøglen var effektivt sat ud af kraft, så den ikke kunne stoppes, når at scooteren var startet med autostart.

Mikrobølgesensoren, der fulgte med, var ikke beregnet til scooter og motorcykler, men en model der var beregnet til indendørs montering i biler. Og den tålte ikke fugt, men den virkede fint, når den blev lagt i en tæt plastpose. Dog øgede den alarmens forbrug med 10mA, når den var aktiv. Et forbrug på 10mA, vil dræne et scooterbatteri på kun få dage (på 100 timer, drænes batteriet med 1AH, alene på grund af mikrobølgesensoren), og et standard blybatteri må kun drænes til halvdelen af dens kapacitet, dvs. et 4AH batteri, højst med 2AH, eller højst 200 timer/8 dage. Herefter kan batteriet tage skade.

Jeg har søgt på nettet, for at se om jeg har kunnet finde noget om strømforbruget på alarmen. En person, har på sin motorcykel haft alarmen monteret (han skriver intet om motorcykelbatteriets størrelse), og motorcyklen startede fint efter 3 uger (mikrobølgesensor ikke monteret). Umiddelbart virker det som et noget lavere forbrug, end for min alarm. Min brugte 30mA, og drænede scooterens batteri på ganske kort tid.
Svar
#4
Hej mikejle

Jeg bruger selv denne enkle alarm til min "kabinescooter" (læs ellert ;-)

Den installeres på 5 minutter. Den er uden ledninger, da den kører på 9V batteri, har rystedetektor og fjernbetjening. Og så aflader den heller ikke scooterens batteri ;-)

Jeg har købt nogle ekstra som jeg sælger via "scooter/tilbehør" i DBA og Gul og Gratis
Nem Alarm

DBA

Mvh emove
(27-10-2010, 19:46)mikejle Skrev: Hej

Jeg har købt mig en Jog R, ...
.... strøm?

Ellers skriv meget gerne, hvad for en alarm du bruger, og om den er god eller hvad den er. Grin

På forhånd tak Smil

Mikejle

Svar
#5
Jeg bruger en beeper X6R fra Pixmania. Den er to-vejs, og det er jeg meget glad for. Rækkeviden er stor nok, til at jeg kan høre den beepe i lejligheden, hvis nogen skubber til den i gården. Vi havde en gang en engelsk manual til den her på siden, da at beeper er fransk, og de kun tilbyder manualer på fransk, og hotline på fransk! Enhver kommunikation foregår på fransk, og en email på engelsk, besvares på fransk (som, når det bliver oversat, viser at de ikke har fattet et hak af spørgsmålet). Men bortset fra det, er det nok den billigste 2-vejs alarm som fås. Se tråden her:
http://www.billig-scooter.dk/showthread.php?tid=8763
http://www.pixmania.com/dk/dk/2990174/ar...ooter.html
Jeg har vedlagt den engelske manual - den er egentligt ikke for Beeper alarmen, men kommer fra producenten - så vidt jeg kan se er der ikke nogen copyright på filen. Den franske manual, kan hentes fra pixmania ved købet, eller her:
http://www.beeper.fr/securite-alarme/par...er/x6r.php

Den billigste alarm som fås - og som også er den nemmeste at montere, da den bare sættes over plus og minus på batteriet, fås hos dealextreme. Ønsker du alligevel at kun sætte alarmen på, via klemmerne på batteriet, og ikke noget fancy blinklys lys og blink, tovejs osv, så er det absolut den billiste som fås:

Med prisen på ca. 10 dollars, er den under moms og told grænsen så der opkræves ikke fortoldningsgebyr, hvis der kun købes alarmen (samlet skal værdi være under 80 kroner excl. moms og told men incl. fragt for at undgå postdanmarks uhyggelige fortoldningsgebyrer).
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25272
Dealextreme's hardware, har dog ekstremt ringe værdi (ihvertfald ifølge pakkesedlen)...

Tekniske data:
Pixmania alarmen bruger ca. 5mA. Det er 2.5AH på 20 dage. Normalt, vil du nemt kunne tillade dig at dræne batteriet med 2.5AH, hvis scooteren har et godt elektrisk system, og et godt batteri. På et 7AH batteri, har jeg haft den kørende 1.5 måned, uden problem med at starte. Den har standard alarm forbindelser, og kan sættes i scootere forberedt for alarm.

Deal-extremes alarm, bruger lidt mere strøm - 8mA ifølge producenten. Jeg har ikke afprøvet alarmen. Med 8mA, skal du huske at oplade batteriet med jævne mellemrum, eller at køre. Producenten har beregnet det til, at den vil kunne køre ca. 1 måned med et batteri på 12V7AH, hvilket lyder rimeligt.

Sentinel 1100 bruger ca. 2mA og er tovejs. T-Hansens, har jeg læst bruger ca. 3mA.


Vedhæftede filer
.pdf   BeeperX6Ren.pdf (Størrelse: 94,99 KB / Nedhentninger: 232)
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Super 8...
Du er simpelthen en guttermand..

Jeg har lige monteret beeper x6r, og kender kun skrabet til den funktioner v.h.a. google oversæt (Som ikke fatter den omvendte ordstilling på fransk)

Så har jeg noget læsestof, når jeg sidder på kedsomhedskursus imorgen...

10.000 tak..

P.S.
Har kun haft den monteret i et par dage, men den har allerede skræmt et par dumme unger væk...
Buschauffør Lolland

TMS S3 2010 (Baotian BT49QT-9 i forklædning)

Tidligere knallerter:
Giantco G-Buddy - Giantco Venus - Piaggio Typhoon
Svar
#7
Beeper har omsider fået lavet en engelsk manual - en ægte engelsk oversættelse, af den franske. Har du købt alarmen hos Pixmania, er det muligt at downloade den på deres hjemmeside. Hvis du har købt alarmen før den engelske manual kom på, vil du også kunne downloade den, forudsat du ikke har brugt de 5 downloads.


Vedhæftede filer
.pdf   BeeperX6Ruk.pdf (Størrelse: 866,46 KB / Nedhentninger: 974)
Svar
#8
(14-11-2010, 23:51)Super 8 Skrev: Beeper har omsider fået lavet en engelsk manual - en ægte engelsk oversættelse, af den franske. Har du købt alarmen hos Pixmania, er det muligt at downloade den på deres hjemmeside. Hvis du har købt alarmen før den engelske manual kom på, vil du også kunne downloade den, forudsat du ikke har brugt de 5 downloads.

Så må det jo være 20.000 tak, denne gang.. Grin
Buschauffør Lolland

TMS S3 2010 (Baotian BT49QT-9 i forklædning)

Tidligere knallerter:
Giantco G-Buddy - Giantco Venus - Piaggio Typhoon
Svar
#9
Ja, hvis du har købt alarmen hos Pixmania, så har de en download sektion, når du logger på. Her kan hentes opdaterede manualer. Dog, har du kun mulighed for 5 downloads - og dermed at downloade op til 5 gange, så brug downloads med omtanke. Bruger du dem på samme version af manualen, vil du ikke kunne downloade en ny version af samme manual senere.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: