Søg Garagen Hej Gæst! Register

Nummerplade på en knallert 30
#1
Hej jeg sælger min knallert fra 09 og køber en fra 05 fordi jeg ikke vil have nummerplade på..

Men fik at vide af en at i 2012 skal alle knallerter have nummerplade på men han havde ingen kilder nogen der kender noget til det?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
(25-10-2010, 23:35)xevyy Skrev: Hej jeg sælger min knallert fra 09 og køber en fra 05 fordi jeg ikke vil have nummerplade på..

Men fik at vide af en at i 2012 skal alle knallerter have nummerplade på men han havde ingen kilder nogen der kender noget til det?
Lovarbejdet i forbindelse med det tredje kørekortdirektiv, påbegyndes i denne folketingssamling, og skal være klart, senest 2012. Det står fast, at 30'eren bliver en 25'er, men det er indtil videre uvist, hvordan, eller om, dette skal markeres på de enkelte køretøjer. Da man tidligere, af bekvemmelighed, er veget tilbage for, at påbyde nummerplader på ældre knallerter, er mit gæt, at man vil fortsætte denne praksis således, at det kun er nye knallerter, der skal registreres og "afmærkes". Man kan dog også vælge, at følge de fleste andre EU-lande, og påbyde registrering af alle knallerter, og dermed også en nummerplade. Da man af trafiksikkerhedsmæssige grunde, også overvejer tvunget (årligt ?) syn af knallerter, vil det af økonomiske grunde skæppe godt i kassen, hvis alle alle knallerter skal registreres og synes - så nummerplader på alle knallerter, er en reel mulighed, der er meget svær, at argumentere sagligt imod.
Det, sammenholdt med, at strafferammen for at ulovliggørelse af knallerter, bliver udvidet med en udsættelse af retten til at erhverve kørekort, vil nok medføre, at flere vil vælge, at nøjes med at at køre de lovlige 25 km/t. Det er jo det rene guf, for vores "uvenner" på Borgen, der mener, at vi alle skal cykle, spadsere, eller bruge offentlige transportmidler - altså især unge, der ikke har bil, forstås Rullende øjne .
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: