Søg Garagen Hej Gæst! Register

Død hot 50
#1
Tog en tur på min hot her idag. Den kørte fint, men så pludselig opdagede jeg den kørte uden jeg rørte gasen. Konstant fart på cirka 20 km/t. Jeg prøvede at tænde og slukke et par for at se om det hjalp, men så pludselig døde den helt. Gad hverken tænde på el eller kickstarter.

Hvad fanden skete der? Er tændrøret dødt eller hvad?

Og hvorfor gav den gas af sig selv? Det var ikke specielt hurtigt, og den føles ikke som om den gik op i omdrejninger. Gas kablet virker fint.

Hjælp?? :-(
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Prøv at skift tændrøret.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
#3
Er der benzin på ? Grøn grin
Jeg har lagt mærke til at hvis min løber tør stiger den i omdrejninger og så dør den...
Ellers tændrøret...
PGO PMX Sport - 14000 km. Købt d. 27/07/11 :)
Svar
#4
(24-10-2010, 02:33)Rindum Skrev: Tog en tur på min hot her idag. Den kørte fint, men så pludselig opdagede jeg den kørte uden jeg rørte gasen. Konstant fart på cirka 20 km/t. Jeg prøvede at tænde og slukke et par for at se om det hjalp, men så pludselig døde den helt. Gad hverken tænde på el eller kickstarter.

Hvad fanden skete der? Er tændrøret dødt eller hvad?

Og hvorfor gav den gas af sig selv? Det var ikke specielt hurtigt, og den føles ikke som om den gik op i omdrejninger. Gas kablet virker fint.

Hjælp?? :-(

Kom der en speciel lyd, da den gjorde det (en slags ringen)? Hvis det er tilfældet, kan det være en varmesætning (stemplet har sat sig).

 Kymco Super 8 2015. 31.000 km. Anaig City Elf 2019 480 km.
Svar
#5
Snakkede også med nogle scooter hoveder igår, de sagde også tændrøret.

Ingen speciel lyd, nej :-)

Og ja, næsten fuld tank.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Det er med stor pinlighed jeg kan fortælle den kører igen.

Slangen på benzin filteret sad åbenbart ikke fast.

Og den mangler smørelse på speedo kabel.
Svar


Forum spring: