Søg Garagen Hej Gæst! Register

Bjesk i Bjæverskov
#1
Der er ulykker - og så er der folk som tilsyneladende bare selv er ude om det. Denne her hører til sidstnævnte....

Lokalavisen Skrev:Knallertkører i modsatte vejbane bragede ind i bil

Af Kim Belmark

En spirituspåvirket knallertkører, der kørte i modsatte vejbane, bragede ind i en bil mandag eftermiddag i Bjæverskov ved Køge.

Klokken 15.50 kørte den 65-årige mandlige knallertkører, der er fra Køges opland, ad Nyvej mod øst. Af ukendte årsager kørte han over i den modsatte kørebane, hvor han kolliderede med en personbil, som kørte ad Nyvej, oplyser Midt- og vestsjællands Politi. Bilens fører, en 43-årig mand fra Bjæverskov, havde heldigvis forudset situationen og var næsten stoppet helt op, da knallerten ramte hans bil. Den 65-årige blev kørt på sygehuset, hvor han blev behandlet for lettere skader. Politiet skønnede den 65-årige spirituspåvirket, hvorfor der blev taget en blodprøve af manden, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Man må håbe at fyren sender en venlig tanke til bilisten når han bliver ædru, for det er da vist ikke hans egen skyld at han er i live idag.

Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
(20-10-2010, 11:36)Runnerdude Skrev: Man må håbe at fyren sender en venlig tanke til bilisten når han bliver ædru, for det er da vist ikke hans egen skyld at han er i live idag.

Indeed... :-O
Svar


Forum spring: