Søg Garagen Hej Gæst! Register

Pgo PMX Sport hjælp søges
#1
hej BS det eneste jeg vil er at få min scooter til at kører hurtigere jeg har fjernet traget i membranen/studsen, og et gianelli go udstødning men den kører stadig de 65-70. der skal siges der er 3x7 grams ruller og 3x8 grams.. og jeg vil meget gerne op på en bare 80-90 stykker Ked af det ... findes der en ENKELT og LET metode til det (skiven er self også pillet)
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hvorfor 3 indlæg som er 99% ens?
Og få lige læst reglerne for forumet igennem igen Blink med øjet
Kawasaki KLE 650 Versys 2010
Svar
#3
(19-10-2010, 15:38)Carsten12345 Skrev: hej BS det eneste jeg vil er at få min scooter til at kører hurtigere jeg har fjernet traget i membranen/studsen, og et gianelli go udstødning men den kører stadig de 65-70. der skal siges der er 3x7 grams ruller og 3x8 grams.. og jeg vil meget gerne op på en bare 80-90 stykker Ked af det ... findes der en ENKELT og LET metode til det (skiven er self også pillet)

Du bedes venligst rette dit indlæg, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/showthread.php?tid=5327

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en privat besked.


Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: