Søg Garagen Hej Gæst! Register

En el-cykel for RIGTIGE mænd (m/k)
#1


Gear
havde lige en omtale af Josh Hadars seneste kreation - en el-cykel lidt ud over det sædvanlige...

GEAR Skrev:Elcyklen fra helvede

Her er elcyklen, der nok skal rocke nede i centeret og skaffe misundelige blikke nede foran morgenværtshuset.

Af Jørgen Rudbeck

[Image: 2624901591.jpg]

Under sommerens agurketid var der en vild nyhed på en af regionalkanalerne. De eldrevne trehjulede køretøjer, havde fået magten i et par af de lokale storcentre. Gangene tilhørte ikke længere de handlende. De trehjulede batteridjævle var begyndt at blive mange, og ofte måtte centrenes øvrige handlende springe for livet, når mormor og farfar kom hamrende. Nu ser det dog ud til at de grå og kedelige trehjulede elcykler, har fundet deres overmand, både hvad angår stil og tophastighed.

Vildt batterioptræk
Newyorkerkunstneren Josh Hadar har løftet ideen om det batteridrevne køretøj til det næste niveau, og skabt denne vilde elcykel, der har nok optræk til at smide en voksen mand af. Et optræk som manden bag fik smagsprøver på under de første tests. ”Den første testtur var en hel fest på baghjulene, og den efterlod kørerne sprællende på jorden,” har opfinderen udtalt. Maskinen fik sat begrænsninger i, og den yder nu stabilt 4,8 kilowatt, svarende til 6,4 hestekræfter. Dog stadigt med et peak på 15 kilowatt. Fire 12 volts batterier sørger for, at man kan køre omkring 50 kilometer mellem opladningerne, ligesom der også er installeret solpaneler til hjælp i nødens stund.

Topper ved 80 i timen
Rammen er lavet af kulfiber, og hele svinet måler godt 2,5 meter fra snudespids til bagkant. Tophastigheden afhænger lidt af størrelsen på føreren, men ligger i underkanten af 80 kilometer i timen - og så skulle der vist være lagt i ovnen til en go tur på den trehjulede fra helvede…

For de som ikke kender Josh Hadar kan et besøg på hans hjemmeside anbefales - specielt hvis man er interesseret i tohjulere og træer i design som kombinerer skønhed med dit værste mareridt....

[Image: 1fathermain.jpg]

Gad vide hvad politiet ville sige til sådan een...

[Image: happyp.gif]

Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det ligner noget fra da ruder konge var knægt.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar


Forum spring: