Søg Garagen Hej Gæst! Register

Tyveriforsøg?
#1
Hej

Det er mystisk. Alt imens jeg fejrede, at jeg har fået en ny scooter, så har nogen pillet ved den gamle, en ældre sag. Tændingslås (stedet hvor man stikker nøglen når man vil køre) er blevet fjernet og der ligger nu et gabende hul. Men scooteren, med lås i baghjul (ikke lænket til noget) er der stadig. Jeg fatter ikke noget af det. Hvad har de gang i? Blev de afbrudt? Var det bare en øvelse? Har de tænkt sig at komme med et hjul og gøre arbejdet færdig i nat? Jeg tænker, den skal væk fra gaden og at det nok ikke hjælper meget at lænke den fast nu (Thansen Red Bull kædelås) Any thoughts?

Tak på forhånd
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Pas på siger jeg dig, for hvis det er hvad jeg tror de har gjort med låsen, så kan de bruge mange nøgler af forskellige former til at tænde den, så jeg ville nok sætte den indenfor og få skiftet tændningslåsen as fast as possible!
Køb en skivelås med alarm fra Thansen for 200kr. den larmer meget (siger mine venner der lige syntes det var sjovt at sætte den i gang xD )
Svar
#3
http://www.thansen.dk/product.asp?c=4324...1388158518
Det var også en mulighed når den er slået til så vil den ikke starte får den er slået fra og ja den begynder at hyle nå man sætter nøglen den på on og stopper,
Kawasaki KLE 650 Versys 2010
Svar
#4
http://kgi.dk/product-5059-3424.php

Vil tro denne alarm kicker rimelig meget butt ^
Svar
#5
Jeg forstår det stadigvæk ikke: hvis de ville snuppe den, hvorfor gik de ikke i gang med kædelåsen først?

Hvorfor fjerne tændingslåsen hvis ikke de kunne få byttet med alligevel?

Jeg tænker, om det kan være ren chikane fra en der syntes scooteren var irriterende (holdt i et cykelskur, som næsten altid var tomt). Jeg troede først det var snotunger, men jeg har set billeder på nettet af tyveriforsøg og disse er tit udført på lidt primitiv vis, dette job var meget "neat". Har I nogle tanker? Jeg er et stort spørgsmålstegn.

Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Hej.
Tjaaa-det kan jo være nogle ,der mangler en tændingslås ,.Så det du er "bara" sluppet billigt :-(.
Sæt du den indefor ,bag lås og slå .
Vh
CB
Svar
#7
(06-10-2010, 17:38)cb Skrev: Tjaaa-det kan jo være nogle ,der mangler en tændingslås ,.Så det du er "bara" sluppet billigt :-(.
Sæt du den indefor ,bag lås og slå .

Ja, det er selvføgelig også en mulighed, at det er det der skete.

I handelen koster en ny lås 499. Og værkstedet taler om 1000-1200 kr. for en reparation.
Det betyder så, dyret har sunget på sidste vers, hvor er det monster ærgeligt, efter alle disse km at skulle sige farvel på den måde!

Svar


Forum spring: