Søg Garagen Hej Gæst! Register

Scooterfolket slår igen!
#1
Normalt er vi de små og jagede i samfundet. Politikerne og politiet gør hvad de kan for at chikanere os, usle scooter-tyve med bolt-sakse står klar til at bortføre vore køretøjer uanset hvor vi stiller dem og når vi så endeligt kommer ud at køre er vi blandt de svageste og mest sårbare i trafikken. Men selv de mindste får ind i mellem hævn...

[Image: mightymouse.jpg]


I den senere tid har der været et par eksempler i pressen på scooter-kørere som har slået tilbage. Modstanden ulmer som gløder i en Weber-grill efter en sommerfest og verden må hellere passe på - der er nemlig grænser for hvad vi vil finde os i!

:dodgy:Lokal Avisen Skrev:Knallertkører påkørte bil og flygtede

Knallertkører stak efter sammenstød med bil

Carsten Pedersen

En 48-årig mandlig bilist fra Hillerød forsøgte lørdag aften, uden held, at undvige en slingrende knallertkører, som var kommet over i bilistens kørebane på Skibbyvej i Skibby. Den 48-årige bilist så knallertkøreren tage turen ovre fra den modsatte vejbane, og forsøgte derfor at undgå et sammenstød. Det lykkedes for bilisten at undgå et frontalt sammenstød med den slingrende knallertkører, men det kostede ham et ødelagt sidespejl og en smadret siderude bag i bilen.

Efter den forholdsvis blide påkørsel, flygtede knallertkøreren dog fra stedet, og selvom bilisten forsøgte at følge efter, så tabte han til sidst knallerten af syne. Vagtchefen hos Nordsjællands Politi vurderer overfor lokalavisen.dk, at knallertkøreren formentlig har været spirituspåvirket, og at det må have været årsagen til, at han flygtede fra færdselsuheldet.

Ok, skønt der er noget humoristisk i at forestille sig en lille scooter ikke bare "angribe" en bil, men også ryste den af bagefter, er der en alvorlig side til dette scenarium. I modsætning til alt det officielle ævl om at "farten dræber" så er det til gengæld et faktum at der er alkohol indblandet i mange af de alvorlige scooter-ulykker. Føreren af scooteren kan formodentlig takke bilistens reaktionsevne for at han er i live i dag. Det håber jeg at han er sig bevidst, hvem han så end er.

:exclamation:Den anden historie er derimod 100% positiv...


Ritzau Skrev:Fandt sin overfaldsmand på Facebook

En søgning på Facebook førte til navnet på formodet knallertrøver.

En ung mand, der i september sidste år, blev udsat for et røveri, søgte og fandt selv sin overfaldsmand på Facebook. Det kom frem, da manden torsdag vidnede i retten på Frederiksberg. Røveriet fandt sted i Tingbjerg nær Brønshøj, hvor den unge mand og en kammerat var ude at køre på knallert. De blev de passet op af to unge mænd, der truede med at skyde knæene af dem, hvis de ikke tømte lommerne. Men da de ikke umiddelbart fik noget ud af den trussel, tog de i stedet knallerten.

Dom fredag
Den ene af de to røvere kunne offeret finde i en fotobog hos politiet. Og med en søgning på grupper lavet for bydelen Tingbjerg fandt den unge mand frem til navnet på sin anden overfaldsmand, som han efterfølgende meldte til politiet. De to tiltalte er desuden tiltalt for et groft hjemmerøveri mod en mand i 50'erne i december sidste år. Dom i begge sager ventes afsagt fredag.

Jeg ved ikke hvad dommen lød på, men jeg håber at vi taler ubetinget fængselsstraf - gerne med en stor muskuløs voldspsykopat som cellekammerat. En voldspsykopat som engang fik stjålet sin scooter af en eller anden fladpande og siden da har ønsket sig en lille sludder med en scootertyv...

:angel:


[Image: 20570a28237d90575a07e70.jpg]
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hehe, ser ud som om du har hygget dig med at skrive det her indlæg... Smil

Men hvordan har du selv slået igen ? Smil
Svar
#3
(04-10-2010, 10:20)Gnuen Skrev: Men hvordan har du selv slået igen ? Smil
Ved at stirre truende ud fra hjelmen. Og næste gang en HT-bus skærer mig af, kører jeg den nok ned ;-)
Svar
#4
Fantastisk emne Smil skal nok tilføje noget når jeg finder noget på nettet, eller selv oplever ^
Svar


Forum spring: