Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hjælp!! min puch driller ..
#1
Hej hjælp har problemer med min puch maxi k, den hakker når jeg køre med fulde omdrejninger der helt ny cylinder, og karburator, og stempel, og helt ny tænding, når jeg skifter tændrør som jeg gør vær dag er de helt sorte men der er ikke noget hvis jeg kun giver 55 % gas ?? :?.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
matias123 Skrev:hej hjælp har problemer med min puch maxi k den hakker når jeg køre med fulde omdrejninger der helt ny cylinder og karburator og stempel og helt ny tænding når jeg skifter tændrør som jeg gør vær dag er de helt sorte men der er ikke noget hvis jeg kun giver 55 % gas ?? :?
Du bedes venligst trykke på saksesymbolet [Image: icon_edit.gif] , i øverste højre hjørne i dit indlæg, og rette indlægget, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.p...9926#69926

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en PB.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: