Søg Garagen Hej Gæst! Register

Punktering også alligevel ikke?
#1
Jeg var ude for at min sprint tabte halvdelen af luften i bagdækket igår, vi prøvede at pumpe luft
ind et par gange men alligevel tabte den halvdelen på ca 20 minutter,
Vi lod den stå i garagen til idag hvor vi hentede noget lappegrej hos T.hansen, der sagde de at inden vi prøvede noget skulle vi lige prøve at pumpe luft i og se hvor luften kom ud henne da sprint har et problem med at luft siver ud ved fælgkanten og det skal så laves på garantien.

Idag pumpede jeg så luft i dækket og kunne høre en svag siven fra venstre side at dækket ikke langt fra ventil og ved fælgkanten, jeg puttede sæbevand på men kunne ikke se problemet selvom jeg kunne mærke og høre det fra kanten.
Jeg puttede så mere luft i til dækket var hårdt og kørte så en lang tur efter, det er stadig hårdt og jeg kan ikke høre noget der siver nu.

Mit spørgsmål er: skal jeg stadig indlevere det på tirsdag til reparation/fælg skift hvis problemet er væk nu, selvom jeg ved det har været halvt fladt 2 gange igår?
Eller skal man tage chancen og indlevere det og håbe de kan finde fejlen hvis den altså vil komme frem igen?
VGA Digita 2013 30 km/t
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Du kan evt. have et hul lige over kanten af fælgen og når du fylder meget luft i, kan den muligvis blive dækket af fælgkanten, så hvis du kører over et stort bump og dækket giver efter, så kommer hullet over kanten igen. Så synes du skal markere stedet med en streg eller sådan noget, og så få den til service Smil
Svar


Forum spring: