Søg Garagen Hej Gæst! Register

Pas på hjerneforstyrede hunde...
#1
Ja sådan en mødte jeg idag :o . Den løb lige ud foran mig (havde snor på med 'trækud line'). Både hunden, scooteren og undertegnede røg en tur i asfalten. Heldigvis var min fart ikke særlig høj, men både scooteren og jeg har fået nogle gevaldige 'knubs', så det bliver spændende hvor 'meget/lidt' mandes 'hunde forsikring' vil dække Fortvivlethock: .
Han gik (altså manden med hunden) over i den modsatte side af vejen og jeg kørte vel en 40 - 50 stykker, ikke mere.

Hvorfor hunden pludselig løb lige over i mig aner jeg ikke, måske har den syntes at min scooter så spændende ud? Grin .

Nå men scooteren og jeg 'off-line' nu, med en del hudafskrabninger på begge + en appelsin stor bule på min hofte, så her går det rigtig godt.

Hilsen Jan Græder .
Interesser: Scootere og lave computerspil, se selv her: http://virtuchat.com eller min samling på: http://bensoe.dk/MaxiKnallert/ og min GTA billedsamling: http://bensoe.dk/GTA/ ...
Garage: http://www.billig-scooter.dk/garage.php?id=433
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg har flere gange mødt en løsgående hund i mit område, og den løb effter mig hver gang den så mig, lige indtil jeg lossede den i røven, SÅ stoppede den med det. Og inden jeg bliver overfaldet for dyremishandling, så var jeg inde på den gård hvor den hører til, og fortælle dem det. De lovede at holde mere øje med den. Jeg sagde så at de skulle holde den i en snor når den er udenfor, for ellers bliver den kørt ned en dag.

Og jeg har ikke set hunden siden.
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar


Forum spring: