Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hvad skal jeg dog vælge?
#1
Hej alle samme

Jeg er ny i dette forum, med mangler lige lidt råd. Jeg stå og skal til at købe en maskine, men hvad en i helv.. skal man dog vælge. Jeg har pt. en suzuki katana, den har sådan set gjort det fint nok, men nu har den ædt 2 stempler på en uge(det ene var min egen fejl et thansen stempel til 99 kr), men efter en tur på ca 50 km, så satte der andet sig, aner ikke hvad der er glat, og jeg gider ikke rigtig arbejde med den.
Jeg har lidt kig på en peugeot speedfighter 3, en PGO PMX, T-rex eller Gmax. jeg vil gerne have den til at køre ca 60 km/t uden at købe alt for meget. OBS det er en EU 45 der er tale om.
Håber at få lidt for og imod de forskellige typer jeg har kig på.
Ses derude .
Den eneste rigtige måde fra A til B er da på 2 hjul. :)
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
PGO T-Rexén er en rigtig god scooter, både hvad angår holdbarhed og køre egenskaber.
Hvis du skal køre så langt hver dag, så vil du sætte pris på dens størelse og 12" hjulene.
Svar
#3
Jeg har netop købt en PGO G-max 45er. Hvis du tænker på at købe den model vil jeg råde dig til køre en tur på den FØR du evt. køber, for at se om du kan leve med den - det burde jeg nok have gjort! :wink:
Sædet er ikke helt optimalt at sidde på og den centralt placerede støddæmper er stenhård - den kan ikke justeres i hårdhed. Mht. fart løber min ca. 65 km/t efter speedometeret med skive og tragt fjernet.
2015 Honda NSC 50 Vision - Sort.
Svar


Forum spring: