Søg Garagen Hej Gæst! Register

intet træk:-C
#1
jeg har lige skiftet til lovlige dele på min scooter, og har samlet den igen, der sad en polini vario på som jeg har puttet et par 6g ruller i hvor der sad ca 3g i før. den skal nu hjælpes igang når jeg starter den på trods af at der stadig sidder min Gianelli udstødning på Ked af det jeg kan ikk forstå det da jeg har hørt at 6g ruller skulle være så gode til et godt optræk.!! nu kører den af H til og jeg bliver overhalet af cykelister selv om det er en Yamaha Arerox 45 scooter! pinligt!!! ved ikke rigtigt hvad der kan være galt? kan i hjælpe mig gutter??

skulle den måske have nogle tungere ruller? for topfarten ligger på 25-30?? det er sgu trist.!! den vil kun køre nogenlunde når jeg kommer ned af bakke Ked af det nogen der har prøvet noget lignende?

Prikker fjernet. Vær venlig at holde lidt igen med dem tak Smil. JPS.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Gianelli udstødning? Den er vist ikke helt lovlig. Sådan en fætter kræver vist lave ruller og en større dyse. Har du sat original karburator og dermed original dyse i, kan du vist godt regne med at det er din opsætning er er gal.

Din maskine får for lidt benzin, og måske er rullerne for tunge til Gianelli'en.
Svar
#3
jeg har en lovlig udstødning liggende. der lidder en lille tragtformet ting, er det det man kalder en begrænsning? :? for den er nemlig røget ud da jeg kom til at tabe den Ked af det har den så muligvis gjort at jeg ikk kan bruge den hellere?
Svar
#4
Det burde ikke være nødvendigt med en omdysning på en lovlig udstødning, selvom begrænsningen er røget, men igen, man skal aldrig sige aldrig.

Prøv den og se om det hjælper...
Svar
#5
vil se om det hjælper selv om begrænsningen ikk er der, og giver lige en tilbagemelding:-D ellers får jeg lige den svejset på Grin
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: