Søg Garagen Hej Gæst! Register

Stoppet på en 30 scooter som 15 årig
#1
Overskriften siger det meste, hvad sker der hvis man bliver stoppet på sin 30 scooter som 15 årig (har lige været ude og investere i en Peugeot TKR =) men tager først kortet her til oktober og bliver 16 til januar.. men hvad sker der hvis jeg kører på den som 15 årig og policen stopper mig ?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Du får ihvertfald en bøde, og din forsikring dækker vist ikke eventuelle ulykker du er skyld i. Så det kan blive en dyr affære.

Jeg mener der står noget om det, på http://www.sikkertrafik.dk ??
Svar
#3
men de kan ikke udskyde kørekortet eller nappe scooteren hvis den ikke er tunet ?

kunne ikke lige umidbart finde noget på siden ellers tak for svaret =)
Svar
#4
ScooterFjæs Skrev:men de kan ikke udskyde kørekortet eller nappe scooteren hvis den ikke er tunet ?

Jeg mener at kørekortet godt kan udskydes, men så skal du vist være indvoldveret i en meget grim sag. Eller blive tage en tre gange feks.

Om de må tage scooteren hvis den ikke er tunet, nej, det mener jeg ikke.

Jeg kan selvfølgelig kun fraråde dig at gøre det, intet moralprædiken herfra.

Kør forsigtigt! Fortvivletcooter:
Svar
#5
Da min søn var 15 blev han stoppet på en ulovlig scooter. Han fik en bøde på 1000 kr. og så tog de variatoren. Mange af hans venner er blevet stoppet og der er aldrig sket andet end at de har fået en bøde.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Det lyder jo umidbart meget stille og roligt, har ikke tænkt mig at bruge den steder hvor politier render rundt.. mere hvis de nu skulle komme forbi er det meget cool og vide hvor meget man risikerer

Og takker for svarene igen drenge =)
Svar
#7
ScooterFjæs Skrev:Det lyder jo umidbart meget stille og roligt, har ikke tænkt mig at bruge den steder hvor politier render rundt.. mere hvis de nu skulle komme forbi er det meget cool og vide hvor meget man risikerer

Og takker for svarene igen drenge =)
Om ikke andet, må du bare stå lidt tidligere op, og levere nogle flere aviser Smil)

På den anden side, så tager du jo arbejdet fra alle de stakkels akademikere og polaker!
Svar
#8
I provinsen er der mange der begynder at køre helt ned til 12 år. Politiet ved jo mange steder at det er de unges mulighede for at komme nogen som helst vegne efter klokken 17 eller i weekenden. Jeg synes ikke det er optimalt at køre før man får sit kort, men jeg kan godt forstå det.
TruckStar
Svar
#9
Hvis du kører stille og roligt på mindre befærdede veje sker der ikke noget ved det.
Jeg kørte selv på knallert fra jeg var 13 år.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
ScooterFjæs Skrev:Overskriften siger det meste, hvad sker der hvis man bliver stoppet på sin 30 scooter som 15 årig (har lige været ude og investere i en Peugeot TKR =) men tager først kortet her til oktober og bliver 16 til januar.. men hvad sker der hvis jeg kører på den som 15 årig og policen stopper mig ?

Jeg kørte på min Honda ude på gaden for første gang en 3 uger før jeg fyldte 15, som man skulle være for at køre knallert dengang. Så påkørte jeg en gammel medborger på cykelstien som ikke havde kunnet få nosset sig ud af bussen sammen med resten af de udstigende. Det var ikke ultradramatisk, men det var fandeme ikke en rar dag i mit liv. Hun røg på hospitalet med et sprunget ledbånd og jeg røg ind på værelset mens min far (som den ansvarlige, jeg var jo under den kriminelle lavalder) talte i telefon med politiassistenter adskillige gange den aften.

Var det sket 3 uger efter jeg var fyldt 15? Muligvis, men pointen er at det havde været ok på et plan, fordi min brug af knallerten ikke i sig selv havde været ulovlig.
Hvil i Fred NRG. Amen.
Svar
#11
Michael Skrev:Da min søn var 15 blev han stoppet på en ulovlig scooter. Han fik en bøde på 1000 kr. og så tog de variatoren. Mange af hans venner er blevet stoppet og der er aldrig sket andet end at de har fået en bøde.

uhh så har han jo pillet skiven :wink:
motorbølle 8)
Svar


Forum spring: