Søg Garagen Hej Gæst! Register

nogle dygtige scooter mekaniker?
#1
Heej jeg har en gammel cityscooter med helt ny motor selve scooteren har kørt et par tusind. den mangler et batteri så ville høre om der er nogen der ved om man stadig kan købe batterierne så jeg kan komme ud og køre lidt igen.

Skal siges at jeg intet ved om scootere så ville blive rigtig glad hvis der var en af jer gæve gutter der ville tjene noget på at hjælpe mig et par timer en dag, her i kbh området Smil

alt godt
Philip
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Du smutter enten i den nærmeste thansen eller knallert forhandler og beder om et batteri, hvis det bare er en normal 4takts scooter, så er det slet ikke et problem Smil
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#3
Det er nemt og lige til, så det kan du sagtens klare selv Blink med øjet Som Darkside skriver, så smut ned i Thansen og sig hvilken model du skal bruge det til, så slår han det op for dig, og sælger dig et batteri til din scooter.

Når du så er kommet hjem, så frem med scooteren. og en krydskærvskruetrækker (evt. topnøglesæt) jeg ved ikke lige hvilken scooter du har, men går ud fra det er en Kinroad Cityscooter ?

Men hvis det er den, så fjerner du den måtte der ligger nede ved benene, den kan bare hives af, da den sidder fast med nogle gummidutter. Derefter ser du et låg måske 15x15 cm, der burde være omkring 3-4 skruer i låget, når du har fået låget af, jamen så er der et gammelt batteri Blink med øjet Fjern den sorte ledning (-) og derefter fjern den røde (plus) og er ikke sikker på om det er med krydskærvskruer eller topnøgle ledningerne sidder fast med Smil men det finder du ud af. Op med det gamle batteri og i med det nye.
og gør det hele i omvendt rækkefølge Smil

Men husk som du sikkert ved Blink med øjet

RØD = +
SORT = -


Mvh. 2hvybg3yb
Svar
#4
Jeg vil smutte i thansen en af dagene skulle alligevel derud så det perfekt Smil

tak for den detaljerede beskrivelse, så må jeg håbe det lykkes..

Jeg vil læse lidt om indregistrering af dyret!
Svar


Forum spring: