Søg Garagen Hej Gæst! Register

Bartstyr montering.
#1
hey. jeg ville høre om det er svært at montere bart styr på en hot 50? der skal ikke være spedo på men dog skal elstart og alr det der være med. ? er det svært og hvordan gør man?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
kriz2750 Skrev:hey. jeg ville høre om det er svært at montere bart styr på en hot 50?? der skal ikke være spedo på men dog skal elstart og alr det der være med. ? er det svært og hvordan gør man?
Du bedes venligst trykke på saksesymbolet [Image: icon_edit.gif] , i øverste højre hjørne i dit indlæg, og rette indlægget, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.p...9926#69926

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en PB.

----------------

Hvis der skal anvendes mellemplade, er det ulovligt, at montere bartstyret, og der skal være et speedometer på knallerten :wink: .
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: