Søg Garagen Hej Gæst! Register

Støt Terrariet i Vissenbjerg
#1
Terrariet i Vissenbjerg skal lukke.
http://www.fyens.dk/article/1669856:Asse...erg-lukker

Der er kommet et direkte kontonummer op på Terrariets hjemmeside nu.
http://www.terrariet.dk/Forside.html

Facebook-side:
http://www.facebook.com/pages/Bevar-Terr...9047460688

-------

Jeg ved det godt. Man bliver bombarderet. Støt det ene og støt det andet, men det her ligger mig virkeligt på sinde. Vi mister mere end en turistattraktion her.
Jeg har selv arbejdet i terrariet i en periode og har set hvilken ildsjæl Klaus Dræby er. Han og hans personale kæmper for bevarelse af dyr, deltager i internationalt avlssamarbejde, oplyser os om alle de sjove dyr der findes. Hvem ringer politiet forøvrigt til når de finder et underligt kræ? Terrariet. De har endda sjældent udstillings-interesse i de dyr der bliver fundet - de er bare dyreelskere og tager sig af alle dyrene med den største respekt.
For os der elsker terrariet og bestemt ikke mindst for Klaus, som virkeligt har kæmpet med alt han har for det her sted, er det bare så trist hvis det skal lukke. Hvis vi bare er mange nok der kan afse en lille skilling, kan vi måske redde den skønne lille zoo.

Om I vælger at støtte, ligesom vi har gjort, det er jo helt op til jer. Jeg bliver bare nødt til at sprede ordet og gøre hvad jeg kan. Jeg skylder Klaus og det sted en masse. Jeg håber vi kan bevare det, så I kan komme og opleve hvor fint et lille sted det er. Spred ordet, så er I søde.

Mvh Marianne
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: