Søg Garagen Hej Gæst! Register

En ting der undrer mig vedr. Regal Raptor
#1
Jeg har nu de sidste 3 uger søgt efter et andet transportmiddel til min søn, som fik smadret sin scooter efter en påkørsel.

Der har været mange emner i kikkerten, bla Regal Raptor som der egentligt var en del til salg af i brugt, ens for dem alle var: Ingen af dem havde kørt over 1500 km, de fleste bare 3-500 km, alle der ville sælge, var nærmest ikke til at slippe af med igen, hvis jeg ikke svarede på mail med det samme de skrev, så ringede de og spurgte om jeg ikke havde fået mailen.

De sidste 4 Regal raptor jeg spurgte til, havde kørt mellem 300 og 600 km, de stod i avisen mm. til en pris mellem 6500 og 7500 men _alle_ ville sælge dem til under 6000 hvis jeg ville afhente omgående.

Jeg synes det ser meget sært ud at folk er så tossede med at komme af med den knallert, at de vil smide mange penge efter en knallert der faktisk ikke har kørt, 3 af dem jeg sidst har snakket med, har givet 8900 for den.

Hvad er der lige galt med denne ellers så fint udseende knallert?

I aftes fik vi handlet , jeg fandt denne : http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.as...d=46314867 , linket virker endnu her idag, da han nok har glemt at slette den, efter en times tid, så fik jeg den handlet ned i 6500 leveret på adressen.
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg tror at Raptoren har et problem med appeal til unge. Det er jo ikke en Jog eller en af de andre konfirmand knallerter. Desuden har 30 versionen omdrejningsbegrænser hvilket gør trækket en anelse sløvt. Så CDI skal skiftes hvis man ønsker at få den til at køre ordentligt.
TruckStar
Svar
#3
T Skrev:Jeg tror at Raptoren har et problem med appeal til unge. Det er jo ikke en Jog eller en af de andre konfirmand knallerter. Desuden har 30 versionen omdrejningsbegrænser hvilket gør trækket en anelse sløvt. Så CDI skal skiftes hvis man ønsker at få den til at køre ordentligt.

Skal den skiftes, er der ikke bare noget med en ledning?
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
#4
Det kan godt være at den kan fikses, men jeg ved det ikke Ked af det
Jeg ville ønske at nogen ville fortælle mig hvordan jeg fikser min CDI Ked af det
TruckStar
Svar


Forum spring: