Søg Garagen Hej Gæst! Register

24mm karbutaror.
#1
Så fik jeg fat i en mikuni 24mm karburator en 24mm studs til at sætte på min 85cc BT49QT7.0-50km/t er ikke meget bedere men lidt friskere blev den dog. men fra 50km/t og opefter er optrækket blevet noget friskere, den render tæt på 80 ægte km/t på flad vej, da jeg lige målte den hurtigt med GPS.


Så det kan godt anbefales til jer andre der vil have mere fart på jeres tuncylinder.

Der er dog den ene ulæmpe, hullet i karburatoren er nu dobbelt så stort som std. Så den snakker også noget mere. Jeg har 9,5 grams ruller i min så den kører med lave omdrejninger, men når jeg vrider øret på den, så brummer den ret hæftigt, og det er med modificeret std luftfilter på og std udstødning. Men naboen sagde at han kunne høre mig næsten en ½ km væk når jeg gav den fuld gas...


Så kan man leve med lidt mere brum brum så kan det klart anbefales at invistere i en større karburator end std størrelsen når man går op i kubik, hvis man vil have mest muligt ud af sin cylinder.
Adskillige bt-49qt xx , texas xt-4 chopper, med alverdens forskellige CCM og sammenbygning & Nu med vandkølet 2 takts Suzuki Zillion den absolute bedste scooter jeg har haft til D.D.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: