Søg Garagen Hej Gæst! Register

Udstødning Kymco Agility
#1
Hvor skaffer jeg en billig udstødning til en Kymco Agility 50. Må gerne være brugt, skal blot være lovlig og uden for meget rust.
Det behøver ikke være original udstødning - som sagt blot godkendt.
Vh. Silenz
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg kører med Naraku Crossover. Udstødningen er CE mærket og ABE godkendt til en Agility (Lovlig). Jeg har dog pillet begrænsningen i min, så den er knapt så lovlig Smil
Suzuki GSX 550 ES Sommerkørsel
Svar
#3
Havoc Skrev:Jeg kører med Naraku Crossover. Udstødningen er CE mærket og ABE godkendt til en Agility (Lovlig). Jeg har dog pillet begrænsningen i min, så den er knapt så lovlig Smil
Den er godt nok både CE-mærket og godkendt til gadebrug, men det er en lidt "hidsig" potte, hvis man gerne vil være lidt diskret :wink: . Hvis den har "tragt" i forrøret, må det bero på den almindelige misforståeles hos nogle fabrikanter, at alle potter skal være droslet i Europa, eller, de bare tager potterne fra totakterne, og ændrer ophænget, så de også passer på firtakterne. Dette, er dog ikke tilfældet med Naraku, der laver specifikt til GY6'ere. Ifølge typegodkendelsen, er der ikke påtegning om, at Agility skal være droslet i udstødningen.

Af diskretionshensyn, ville jeg nok vælge Narakus Street, eller Leovince 4T-Racing, idet, "knækpotter" stadig pirrrer til Frækolice: undersøgelsestrang, selvom de er fuldt lovlige. Da der heller ikke er nogen effektforøgelse at hente, på den lille GY6-motor, er knækpotter bare et irritationsmoment, der øger risikoen for, at blive standset i tide og utide.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: