Søg Garagen Hej Gæst! Register

Ingen gnist på Baotian bt49qt-9
#1
Har fået mig en Baotian bt49qt-9. Den ville ikke starte og har så fundet frem til problemet ligger et sted i tændings systemet. Har målt lidt frem og tilbage og er temmelig sikker på statoren fungere som den skal. Den smider omkring 65 V.

Har så målt på ledningerne op til tændspolen. Og der kan jeg intet udslag få. Og min tanke er så derfor at det går galt i cdi enheden. Den har jeg dog ingen idé om hvordan evt. Kan udmåles?

Jeg overvejer bare at prøve at bestille en ny. Min model køre med et stik og 6 ben. Men sådan et har de ikke inde på http://www.daxshoppen.dk efter hvad jeg kan se. Og på http://www.scooter-shoppen.dk står der intet om hvilke ben deres er med.

Mit spørgsmål er så derfor mest om det er muligt at udmåle cdién? Og om nogen med sikkerhed ved hvor jeg kan finde en cdi med 6 ben i ET stik.


/ Trytter
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Daxshop har den CDI du har brug for det kan du være helt sikker på. Ring og snak med Palle.

http://www.daxshoppen.dk/4t_scooter_cdi_...-1240.html

Den her skal du bruge, men du skal formentligt vende om på rød og sort ledning i stikket før det virker. ;-) det skulle jeg på min BT49QT9

Er du i tvivl når du monterer så skal du være velkommen til at spørge. Du kan få "alle" 1 og 2 stiks 5/6 bens cdier til at fungere på din 4takt bt49qt9 scooter, jeg kender farvekoderne så du spørger bare. ;-)


Men er du sikker på at pickuppen ved svinghjulet virker ?

Du kan måle om den laver DC udslag når du manuelt drejer svinghjulet så magneten drejer forbi krumtapsføleren. Det er er meget svagt det du kan måle, men du kan stadivæk måle en forskel når magnet passerer føleren, kan du det så virker den..

Men en brændt CDI er set før ;-)
Adskillige bt-49qt xx , texas xt-4 chopper, med alverdens forskellige CCM og sammenbygning & Nu med vandkølet 2 takts Suzuki Zillion den absolute bedste scooter jeg har haft til D.D.
Svar


Forum spring: