Søg Garagen Hej Gæst! Register

Tekst under nummerplade (endnu en scooter fra thansen)
#1
Har fået min nye G-buddy. Under nummerpladen er der en tekst hvor der står: "endnu en scooter fra thansen". Ville høre om dette overhovedet er lovligt? Så i TV et program engang hvor nogle fik bøder på 1000 kr. for at have et klistermærke på selve nummerpladen, eller for at have bøjet nummerpladen en smule.

Btw. Scooteren er cool, skiven er fjernet, den kører 60 på lige strækning!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Contradel Skrev:Har fået min nye G-buddy. Under nummerpladen er der en tekst hvor der står: "endnu en scooter fra thansen". Ville høre om dette overhovedet er lovligt? Så i TV et program engang hvor nogle fik bøder på 1000 kr. for at have et klistermærke på selve nummerpladen, eller for at have bøjet nummerpladen en smule.

Btw. Scooteren er cool, skiven er fjernet, den kører 60 på lige strækning!
Sålænge, der ikke skrevet, eller klistret noget, direkte på nummerpladen, er det helt lovligt. Det med vinklen, og bøjningen af nummerpladen, er et lidt kildent spørgsmål. Nummerpladen må ikke beskadiges eller bukkes , og skal bare sidde nær lodret. Det der nær, eller næsten, lodret, kan vel diskuteres :? . Er alt under 45 grader ikke nærmere lodret, end vandret Griner . Så vidt jeg er orienteret, arbejder politiet dog med en "vinkelmåler" på 15 grader. Så man skal nok ikke overskride de 15 grader, hvis man vil undgå bøvl og bøde.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
Contradel Skrev:Btw. Scooteren er cool, skiven er fjernet, den kører 60 på lige strækning!

Så skal du bare trække 10 fra Smil
Baotian BT49QT-9 - SuperMoto - 72 ccm
 - 32000 km (solgt)
(Cykel :)
Svar


Forum spring: