Søg Garagen Hej Gæst! Register

Koblingsfjeder og vibrationer
#1
Mig og mine spørgsmål, men som sagt, det er aldrig dumt at spørge Smil

Men! den hakker og rykker når man accelererer fra 0-10-15 km/t og så accelerer den udmærket. Jeg har den tanke om at min kilerem ikke sidder stramt nok da min koblingsfjeder virkede lidt slap, jeg har en 30kilos koblings fjeder jeg vil smække i, men hvilke ruller vil i anbefale?

Jeg har 7-8 og 9 grams ruller, men da jeg prøvede med 8 grams ruller kørte den langsommere i accelerationen og topfart, så burde jeg prøve nogle 10grams ruller? eller evt. 11gram? Jeg har nogle 13 grams ruller men tror det er lidt for meget Griner

Skal en vario skålen være 100% fedtfri inde ved rullerne? eller må de gerne have en lille bitte smule fedtstof så rullerne ikke sætter sig fast?

Desuden vibrerer min knallert MEGET, hvad kan skyldes det?

Lover det her bliver en af mine sidste tråde da den snart er 100% shiny new :P
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Morten-Turi Skrev:(...)

Skal en vario skålen være 100% fedtfri inde ved rullerne? eller må de gerne have en lille bitte smule fedtstof så rullerne ikke sætter sig fast?
(...)

I den originale Peugeot Vario er de fedtet ind. Der sidder så en O-ring rundt om for at holde det inde. Jeg har dog fjernet stadset her ved rulleskift Smil

Svar
#3
Nu ved jeg ikke hvor meget forstand du har på knallert, men vil mene det er sund fornuft at når du satte 8 grams i, så kørte den langsommere, så vil jeg da ikke gå højere op :roll: Ved heller ikke hvor meget du har skiftet eller ikke har, men på de fleste standart knallert, sidder der 7-8 grams (ret mig hvis jeg er forkert)

Og det med kobling, er jeg selv lidt blank på, så det skal du ikke spørge mig om Griner

Jeg er ikke den helt store knallert ekspert, men det med at den hakker, kunne måske godt have noget med remmen at gøre, men syntes bare det er mærkelig at den så ikke gøre det hele vejen op, men de skal jeg ikke kloge mig på :wink:
Hvis ikke det kan fixes med gaffa ... har man ikke brugt nok.
Svar


Forum spring: