Søg Garagen Hej Gæst! Register

drukner ved bungassen
#1
hej. jeg har en scooter som bare ikke lige fungerer lige pt. kan dog kører. når jeg sætter gashåndtaget i bund drukner den. har prøvet at løse problemet ved at rense kabu. for evt skidt. når jeg kører er der ikke fuld optræk, den kan ikke stå i tomgang, når jeg kører over et bump så knallerten hopper lidt, kommer der ligepludselig lidt mere gas på i få sek.. jeg har taget den manuelle choker af da den havde revet ledningen op.. kan det evt have noget med det at gøre? please help! tak..
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
mokri Skrev:hej. jeg har en scooter som bare ikke lige fungerer lige pt. kan dog kører. når jeg sætter gashåndtaget i bund drukner den. har prøvet at løse problemet ved at rense kabu. for evt skidt. når jeg kører er der ikke fuld optræk, den kan ikke stå i tomgang, når jeg kører over et bump så knallerten hopper lidt, kommer der ligepludselig lidt mere gas på i få sek. jeg har taget den manuelle choker af da den havde revet ledningen op. kan det evt have noget med det at gøre? please help! tak.

Du bedes venligst trykke på saksesymbolet [Image: icon_edit.gif] , i øverste højre hjørne i dit indlæg, og rette indlægget, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.p...9926#69926

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en PB.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
mokri Skrev:hej. jeg har en scooter som bare ikke lige fungerer lige pt. kan dog kører. når jeg sætter gashåndtaget i bund drukner den. har prøvet at løse problemet ved at rense kabu. for evt skidt. når jeg kører er der ikke fuld optræk, den kan ikke stå i tomgang, når jeg kører over et bump så knallerten hopper lidt, kommer der ligepludselig lidt mere gas på i få sek.. jeg har taget den manuelle choker af da den havde revet ledningen op.. kan det evt have noget med det at gøre? please help!ktak..
Hej. jeg har rettet en tekst. Men hvordan sletter jeg et emne?
Svar
#4
Denne tråd bør nok flyttes til skraldespanden Smil
Piaggio NRG Power DT - årgang 2004 - 7700 km
Svar


Forum spring: