Søg Garagen Hej Gæst! Register

Varmt køretøj til vinter?
#1
Vi har godt nok indian summer og nydeligt varmt vejr netop nu, men Bilka er alligevel begyndt at sælge skitøj.

Fra en kollega (tidl. 45-mand, benytter nu Citroén sammen med kone og børn) har jeg forstået, at skidragt/-tøj er en absolut brugbar mulighed om vinteren, men er der nogle herinde med erfaringer?
Er der faldgruber?

Min kollega har advaret mig om, at det kan blive endog meget koldt for specielt lårene, hvilket jeg naturligvis gerne vil slippe udenom.

Da jeg ikke har til hensigt at dyrke vintersport (har aldrig haft et par brædder klistret på fødderne, og får næppe lyst til det nu), vil den primære/eneste funktion være på scooteren.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Et par termobukser inden under vindtætte bukser burde kunne gøre jobbet (gør i hvert fald hos mig).

Derimod har jeg altid haft det med at fryse om fingerne, selv med de tykkeste luffer, og derfor kørte jeg ikke om vinteren.

Sidste år montere jeg derfor et sæt håndtag med indbygget el varme, og det var gav en fantastisk forskel. Nu kunne jeg pludselig køre i klingenede frost uden at fryse ret meget.

Det kan anbefales, og de er ikke engang ret dyre (~ 300 kr) hos THansen, se:
http://thansen.dk/product.asp?c=74762687...1688887454
--
Hilsen Ole
Svar
#3
Med hensyn til køretøj ville jeg ikke køre uden mit Cordure tøj. Der er ingen beskyttelse i skitøj, hvis man skulle styrte. Vandtæt er det heller ikke, andet end hvis man holder stille. Det meste motorcykeltøj i Cordura er vandtaæt op til 180-200 km/t hvilket gør det noget mere brugbart. Mange modeller er lavet med udtageligt for så det kan bruges både sommer og vinter. Det koster lidt noget andet end skitøj fra Bilka, men det er sikkerhed ligesom hjelmen.
TruckStar
Svar


Forum spring: