Søg Garagen Hej Gæst! Register

En romantisk scooter-historie
#1
Okay, den er ikke særlig romantisk, men den involverer en scooter og en pige.

På vej hjem fra arbejde skulle jeg fylde noget benzin på min scooter, og da jeg havde gjordt det kryssede jeg en vej, kom skævt op på en kantsten og lavede en meget dum "åh-åh"-lyd. Var ikke så langt hjemmefra og besluttede mig for at kører stille og roligt hjem, og se om scooteren havde taget stor skade dér.

Med mine 15 km i timen indhaler jeg en ung pige på cykel, og har ikke lyst til at overhale da jeg er bange for at begge hjul vil falde af osv. Pigen foran mig er en af de der piger hvis bukser nærmest hænger nede om anklerne, og g-strengen er trukket op om skulderne. I kender typen.

Anyway, først kigger hun tilbage på mig. Kører lidt videre. Kigger tilbage igen, og den her gang stråler det ud af hendes øjne at jeg ihvertfald er den klammeste mand på jorden. Hun retter på (alle) sine bukser. Lidt efter giver hun så meget plads til mig at hun er ved at kører ind i hækken. Jeg overgiver og overhaler.

Maskinen har heldigvis ikke taget skade, men måske har mit ry det.

*smiley*
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hehe, så kan hun sku lære det!
Trunter... Arh.. Enten elsker man dem eller også hader man dem..

Jeg hører til den sidste gruppe..
Svar
#3
Jeg vælger begge dele.
TruckStar
Svar
#4
Så der ikke er nogen tvivl: Jeg er meget glad for pigebørn (fra 17 til 35 år (ca.)).

Jeg har ikke det mindste imod at nogle går klædt som ludere, så længe de ikke bebrejder mig for at glo lidt på deres godter. Denne her gang havde jeg slet ikke lyst til at kigge som jeg normalt har (hele tiden); havde alt for travlt med at være bekymret. Alligevel blev jeg stemplet som seksualforbryder, fordi tøsen åbenbart havde brugt alle sine penge på en cykel, i stedet for en god livrem. Hvis hun havde købt cyklen et andet sted, kunne hun måske have sparet et par hundrede kroner og brugt dem på en livrem. Kan godt være at det er logik for burhøns, men måske ikke for... høns.

Når nu vi taler om cykler... Elsker i ikke når cyklister nærmest kører hånd i hånd? Det fylder mit blødende hjerte med uendelige mængder fryd, at ligge bag et par turdleduer der fletter fingre med 3 km/t (sarkasme; det kan være svært at læse sarkasme).

At blive ny scooterejer bringer en masse godt med sig, men også en helt masse nye irritationsmomenter. Heldigvis er der flest lyspunkter.
Svar
#5
PartyBoy Skrev:...Når nu vi taler om cykler... Elsker i ikke når cyklister nærmest kører hånd i hånd? Det fylder mit blødende hjerte med uendelige mængder fryd, at ligge bag et par turdleduer der fletter fingre med 3 km/t (sarkasme; det kan være svært at læse sarkasme)....

Jeg erindrer en episode for lang tid siden hvor jeg kom kørende på en cykelsti på min gamle Kreidler Floret 3 gears. Imod mig kommer tre bredrøvede madammer cyklende langsomt mod mig med cirka 10 km/t. Side om side og de har selvfølgelig super travlt med at skvadre løs og dit og dat.:blahblah:
Intet hjælper det at jeg sænker og bruger hornet eller gasse op de er simpelt hen så opslugt af deres samtale som, ja kun madammer kan være :roll:
Enderesultatet er at jeg må bremse helt op og nærmest lægge mig ind over en busk i vejsiden så de kan komme forbi. :nonono:
PGO T-REX 110 (årgang '04), tidligere ejer af Kreidler Florett (årgang '77)

PGO > Giantco/CPI - nuff said :P
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
PartyBoy Skrev:Så der ikke er nogen tvivl: Jeg er meget glad for pigebørn (fra 17 til 35 år (ca.)).

Og der burde være en lov der påbød den aldersgruppe at køre på cykel med racerstyr, howha en udsigt der er så :twisted:
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar


Forum spring: