Søg Garagen Hej Gæst! Register

Min allerførste bøde
#1
Ja det er jo ikke noget at prale a' Smil. Men jeg fandt den i en mappe, med gamle regninger(sjovt nok?).

[Image: album_pic.php?pic_id=605]


Jeg var blevet skygget af en MCbetjent over en 6 km lang strækning, ved Hørsholm(havde ikke spejle på dengang). Og da jeg kom ud til en hovedvej, smuttede jeg over uden at holde tilbage( der var et fuld stopskilt). Det var kl 6:30 om morgenen, så der var ikke mange biler på vejene, så jeg smuttede altså over.

Lige da jeg var kommet over på den anden side, hørte jeg et horn, og kiggede bagud og så så MC'betjenten. Jeg stoppede så op, og betjenten bad om det sædvanlige(police, osv.). Og så spurgte han jo hvorfor jeg kørte over vejen, uden at holde tilbage som man jo skulle. Jeg sagde så: Der var jo ingen biler, så derfor gjorde jeg det. Det resulterede så i en bøde på 60 kr. Han havde målt min hastighed til 29 km/t Grin. Så han gad ikke tjekke den. Den kunne heller ikke køre hurtigere( på DET tidspunkt Smil ). Det var på min Puch VZ50'er.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Åh ja. En Puch VZ50. Det vækker glade minder fra der tilbage i begyndelsen af 70'erne. Jeg startede min motoriserede tohjulstilværelse på en Mobylette fra 1961, som jeg købte for 150 kr. af min onkel da jeg var 14 år i 1971. Da jeg fyldte 15, blev den skiftet ud med en funklende ny Puch VZ50 (loven om at det var tilladt at køre knallert som 15 årig var netop blevet indført måneden før jeg fyldte år - heldigt, ikke!) Den var rød med metalgrå tank. Noget af det hotteste man kunne eje.

Den kunne køre 35 km/t. Men hvis man lagde sig fladt ned over tanken - hvilket vi hele tiden gjorde, for at presse de sidste ekstra kilometer ud af den, kunne den løbe svimlende 38 km/t. Endda 40 hvis man havde en "halv pelikan i ryggen".

Jeg havde også en Honda Dax det sidste halve år, inden jeg fyldte 18 år, og fik bil, som senere blev suppleret med forskellige motorcykler, men det er en helt anden historie.

Dave
Svar
#3
åja bage man ku inføge de bøde takser igen jo det ku man da betalle sig fra men nej nej man skal næsten ha helle sin mdr. lønd op i dag jo
Svar
#4
danois Skrev:Åh ja. En Puch VZ50. Det vækker glade minder fra der tilbage i begyndelsen af 70'erne.

Det kan jeg tilslutte mig.
Jeg tog et job som opvasker på et badehotel i Lohals i 1973 for at tjene til udbetalingen på en næsten ny rød Puch MS50 (lille Puch 3 gear).

Desværre var jeg så uheldig at blive fanget i politiets net 3 gange med konstruktive ændringer, så allerede 4 år senere måtte jeg se min kære Puch blive konfiskeret af myndighederne. Ak-ja, sådan kan det gå Ked af det

Håber jeg får lov at beholdere min kommende scooter lidt længere :wink:

/Tom
PGO G-Max "MadMax" 45'er årgang 2006
Svar
#5
Som et lille kuriosum, så kan jeg fortælle at jeg har gennem årene fået 18 bøder(flest for småforseelser af samme art, som den jeg nævner i 1 indlæg). Resten har været for konstruktive ændringer, uden jeg har været så uheldig, at få beslaglagt mine knallerter.

Jeg har stadig en samling bøder liggende(som er betalt). Den sidste er fra 2003, på BiG'en(fartbøde).

Bødeantallet rettet. Har lige tjekket det Smil.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Damn. Vi unge kan OVERHOVEDET ikke være med her.
haha
Svar
#7
CJ Skrev:Damn. Vi unge kan OVERHOVEDET ikke være med her.
haha

Jeg tror vi har med en hærdet forbryder at gøre .. altså JPS Griner


Nej jeg kans sku' heller ikke være med her. Det lykkedes mig aldrig at få én eneste bøde på min gamle 3 gears Kreidler der rendte 80-85 på toppen med en halv pelikan i ryggen. :roll:
PGO T-REX 110 (årgang '04), tidligere ejer af Kreidler Florett (årgang '77)

PGO > Giantco/CPI - nuff said :P
Svar
#8
stoiss Skrev:
CJ Skrev:Damn. Vi unge kan OVERHOVEDET ikke være med her.
haha

Jeg tror vi har med en hærdet forbryder at gøre .. altså JPS Griner


Nej jeg kans sku' heller ikke være med her. Det lykkedes mig aldrig at få én eneste bøde på min gamle 3 gears Kreidler der rendte 80-85 på toppen med en halv pelikan i ryggen. :roll:


Forbryder?? Næ nej. Grin Jeg har altid syntes at 30 km/t er alt for lidt på en knallert, så derfor kører jeg en lille smule hurtigere. Dog kunne jeg godt have undværet de bøder. Men så har jeg da givet et lille bidrag til statens kaffekasse Blink med øjet.
Svar


Forum spring: