Søg Garagen Hej Gæst! Register

Dirty Nrg
#1
http://billig-scooter.dk/album_pic.php?pic_id=600

http://billig-scooter.dk/album_pic.php?pic_id=601

Sådan så min ellers helt rene Nrg ud efter jeg kom hjem på en 400km tur til Alstræf i går, det er meeget sjældent, så det skal i lige se.. Griner
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Energy Skrev:Sådan så min ellers helt rene Nrg ud efter jeg kom hjem på en 400km tur til Alstræf i går, det er meeget sjældent, så det skal i lige se.. Griner

Al den chrom kræver sin vedligeholdelse Smil Flot billede af den inden afgang. Det er noget af en scooter! Hvad laver man på sådan et scootertræf?
Hvil i Fred NRG. Amen.
Svar
#3
Johnny-2-hjuler Skrev:Al den chrom kræver sin vedligeholdelse Smil Flot billede af den inden afgang. Det er noget af en scooter! Hvad laver man på sådan et scootertræf?

Ja, det er bagdelen med alt det crom på en tørvejrsscooter.. Græder

Til scootertræf hygger man sig og ser på alle de chekkede scootere, og man kan køre lidt på en bane og få målt sin effekt på et rullefelt.


Station 2 var ellers dernede og lave en reportage sammen med en mc-betjent, som kørte lidt rundt på banen sammen med de voldtunede scooteren.
Det skulle blive vist i Station2 den 4 sept.
Svar
#4
Energy Skrev:Til scootertræf hygger man sig og ser på alle de chekkede scootere, og man kan køre lidt på en bane og få målt sin effekt på et rullefelt.

Hm ja jeg har overvejet om man skulle sætte nogle af de lokale herovre stævne på Toftegårds plads Smil Der ligger et beboerhus hvor man kan få en kop mokka / et måltid , og så kunne man måske bytte scooter i 10 minutter og få en anderledes oplevelse end normalt Smil Der ligger jo også en politistation så man umiddelbart kan få afklaret diskussioner om færdselsloven Smil) Evt. bare melde sig selv for ulovlig fremtrængen på gade og vej Smil)
Hvil i Fred NRG. Amen.
Svar
#5
Det kan man self., men de etablerede træfs (DHS-Vandel, Als-træf, og Kolding-træf) er efterhånden så gennemførte og foregår på køretekniske anlæg (og gammel flyveplads) med officials, så man ikke skal være nervøse for offentlig publikum, der ikke synes at scootertræf er så fede.

Syns du/i skal møde op til det næste store træf og se hvordan det foregår, stemningen og forløbet er svær at forklare på skrift.

Her er jeg på vej hjemad med hele udstyret før regnvejret, der møgede min scooter til : [Image: DSC00137.jpg]
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Johnny-2-hjuler Skrev:Hm ja jeg har overvejet om man skulle sætte nogle af de lokale herovre stævne på Toftegårds plads Smil Der ligger jo også en politistation så man umiddelbart kan få afklaret diskussioner om færdselsloven Smil) Evt. bare melde sig selv for ulovlig fremtrængen på gade og vej Smil)
Øh, husk lige at arrangere det træf midt på dagen en hverdag, ellers er der ingen politi'er til stede på den nærstation ! Ked af det
Svar
#7
walker1 Skrev:Øh, husk lige at arrangere det træf midt på dagen en hverdag, ellers er der ingen politi'er til stede på den nærstation ! Ked af det

Ja det er vist en nærpolitistation Smil Men politiet har vist noget mere forretning omme bag ved et sted, jeg ser ihvertfald tit æggeskaller køre ned ved Otiliavej.

Anyways, jeg er ikke særlig interesseret i at 'tage til træf'. Jeg tænkte bare det kunne være sjovt at se et par ansigter / scootere herindefra, af dem der er fra Kjøvenhavnstrup. En kop mokka og en sludder, sådan noget.
Hvil i Fred NRG. Amen.
Svar
#8
Johnny-2-hjuler Skrev:Anyways, jeg er ikke særlig interesseret i at 'tage til træf'. Jeg tænkte bare det kunne være sjovt at se et par ansigter / scootere herindefra, af dem der er fra Kjøvenhavnstrup. En kop mokka og en sludder, sådan noget.

Nåå, et kaffetræf, ja det kan da også være hyggeligt.

Billeder fra tidligere scootertræfs, kan ses her : http://www.rprhosting.dk/nytsite/readart...ticle_id=4
Svar
#9
Energy Skrev:Billeder fra tidligere scootertræfs, kan ses her : http://www.rprhosting.dk/nytsite/readart...ticle_id=4

Ja hold da helt ferie. Scootere fra vores eget og andre solsystemer i endeløse baner Smil Sjovt at se hvad folk finder på ..
Hvil i Fred NRG. Amen.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Energy:

Sikke en skylle du er strøget igennem. Det er da heldigvis ikke værre end at det kan gå af igen. Og med alle de lag plexus skal der sikkert ikke andet end en vask til Grin

Det kunne faktisk være hyggeligt med et billig-scooter træf. Som inkarneret kaffedrikker melder jeg mig 100% klar Smil
Svar


Forum spring: