Søg Garagen Hej Gæst! Register

Yamaha bws ng? God eller ej?
#1
Som skrevet i overskriften vil jeg egentlig bare vide om en Yamaha Bws ng 30 er en god scooter?Fordi jeg har nemlig fået en af min fætter som har fået bil og så er det bare om det er godt at renovere den og ofre et par tusinde kr. På den? (:
Kører den godt std.? Er den holdbar? (:

Tak på forhånd...
..Patrickguldberg skrev ;D
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Patrickguldberg Skrev:Som skrevet i overskriften vil jeg egentlig bare vide om en Yamaha Bws ng 30 er en god scooter?Fordi jeg har nemlig fået en af min fætter som har fået bil og så er det bare om det er godt at renovere den og ofre et par tusinde kr. På den? (:
Kører den godt std.? Er den holdbar? (:

Tak på forhånd...

[Image: 3334.jpg]

Bøvs'en er skam en udmærket scooter - specielt hvis det er NG'en du har. I forhold til den gamle version er NG'en fysisk større på alle leder - faktisk har den mere sædehøjde end såvel Jog som Neos selv om det ikke ser sådan ud ved første øjekast. Den nye model har også fået bedre bremser, smallere baghjul og et større tankvolumen. Kvaliteten og holdbarheden er som på de øvrige Yamaha'er, det vil sige udmærket. Hvis du ka' li' det lidt specielle udseende så er det ikke en scooter du bliver ked af at eje.

Har du brug for inspiration kan du jo checke BS Garagen og se nogle af de andres maskiner.

Om det kan betale sig at renovere netop dit eksemplar kommer helt an på hvor meget der skal laves og hvor dygtig en mekaniker du selv er. Men inden du begynder at bruge alt for mange penge på at genopbygge en ældre scooter er det altid en god ide lige at checke brugt-priserne hos Den Blå Avis så du ikke kommer til at bruge mere end den er værd.

8)
Svar
#3
Mange tak for svaret (: der skal skiftes sideskjolde, karburator, cylinder, batteri og dyse.
Og så er der blevet skiftet udstødning (:
..Patrickguldberg skrev ;D
Svar


Forum spring: