Søg Garagen Hej Gæst! Register

Nye kinesercykler/scooter på markedet
#1
Ja, så kommer der nogle nye kinesere på markedet i 2006. Jeg gør dog opmærksom på, at billederne viser MCudgaverne.
CFmoto
CFScooter

Se mere på http://www.cfmoto.com


Det 1. billede viser en "MC" med scootermotor, desværre er den pakket ind i plastic. Smil Den kommer nok ikke som 30 eller 45'er, efter hvad forhandleren vidste på nuværende tidspunkt. Pris mellem 22-28.000 kr alt efter udstyr.

Det 2. billede viser en mere normal scooter. Den skulle komme i 45 'er udgave herhjemme. Pris omkring de 16.000 kr.

Der kommer også en Chopper model som både 30 og 45'er. Pris omkring 8.000 kr(4 takt naturligvis Smil )
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Den scooter minder meget om Peugout Luxor tror jeg den hedder.
Svar
#3
Flotte former.. Tænk at skulle sige det om en scooter Grin
Svar
#4
chipmand Skrev:Den scooter minder meget om Peugout Luxor tror jeg den hedder.

Ja eller Yamaha Why og Aprilia Scarabeo. Smil
Svar
#5
Hey alle!!

Det er rigtigt der kommer nogle nye scootere fra CF-Moto. Den ene model (bedstemor And-modellen) er allerede i handlen og koster kr. 18499.- Den er vandkølet og yder 12 hk og kører 100 km/t.

Den anden CF-Moto V3 som minder om en blandning af en motorcykel og en scooter er på 250cc også med vandkøling. Denne er udstyret med FM/AM radio, cassetebånd afspiller og MP3 afspiller med USB-port.

Alle begge motorer på på ovennævnte er "hjemmelavede". Desuden er alle lejer inde i motoren lavet i Japan.

CF-Moto har nogle meget fine 50cc 4-takt scooter-motorer med vandkøling. Umiddelbart er det samme motor som på fx. Listo, bare opgraderet med vandkøling. Desværre er fabriksprisen rimelig høj for disse modeller og de har ikke nogen EU-typegodkendelse. Fabrikken som jeg og nogle medarbejdere besøgte for et par måneder siden, mener også at der skal være mere "power" i deres 50cc 4 takts motorer, før de gider prøve, at konkurrere på det europæiske marked. De er godt klar over. at de kommer til at konkurrere med etablerede Taiwan produkter pga. deres høje pris.

Generalt laver CF-Moto scootere af meget høj kvalitet i forhold til andre kinesere. Vi håber på at kunderne er villige til at betale lidt mere for produkterne.

Ang. den nye 4-takt chopper. Så er den faktisk næsten magen til Texas/Kinroad modellerne. Dog synes jeg selv at finish, lak og chromekvalitet er væsentlig bedre. Vores hedder Regal Raptor. Motoren er fremstillet hos Jialing-Honda i Kina ( der er måske 100 fabrikker i Kina som laver en som ligner, men Jialing Honda´en skulle absolut være den bedste)
Regal Raptor DD50E kommer både som 30 og 45 km/t version.
30 km/t versíon har en omdrejningsbegrænser som (desværre) gør den rimeligt sløv. 45 km/t versionen har et gasspjæld som er lidt for langt, der forhindrer den i "at tage fuld gas" - desuden er gearingen for lav. Den brittiske importør af Raptor har solgt dem i et år og har ikke nogen serielle fejl registeret på produktet. Han har desuden fundet en masse ekstraudstyr til dem (desværre meget dyrt) som han importerer fra Japan. Disse dele giver mange spændende muligheder for at ombygge/tune din Raptor. Se venligst http://www.regalraptor.com

Regal Raptor salget starter for alvor i marts. Man kan være heldig at få sig en 45 km/t model i januar måned (få stk.)

Vi har andre 30-og 45km/t versioner under opsejling bla. Loncin Venus (http://www.loncin.dk.) - den findes allerede som 110cc men kommer altså også som 50cc. (denne model er IKKE med Jialing-Honda motor)

Desuden en helt 3. model med den velkendte Listo (Honda GY6-type) motor. Denne motor er lavet længere da modellen er med 13" hjul, lavprofildæk og skivebremse bag. Selve modellens design er (kopieret?) fra Kymco Top Boy 50. Denne model er en 25 km/t model. Håber den kører ordentligt. Mange forsøg på at trimme GY6 motoren til 25 eller 30 km/t ender ofte med en meget dårlig motorgang og trækkraft pga. den (åndsvage Ked af det ) karburator!. Listoen´s CV karburator er foreløbig den jeg har oplevet som den bedst fungerende.

Dem som måtte have interesse for de nævnte modeller kan følge med på vores hjemmesider http://www.geely.dk og http://www.loncin.dk

Med venlig hilsen

Ove Ovesen
Asian Motor Company

PS. Da jeg ofte har meget travt vil jeg ikke love at svare på indlæg som evt. måtte komme.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
AMC

Så kan du måske fortælle mig, om priserne er rigtige?? Det er muligvis dig jeg snakkede med? i Herning ang. de viste modeller. Vi snakkede også om nogle, af de andre kinesiske modeller.
Svar
#7
haha mp3 med usb..
det er fame i orden!!!

det tager jeg hatten af for!

Tak for dit indlæg AMC - helt kanon Smil

(også tak til dig Jps - for den brændene nyhed) :P
Svar
#8
trolle Skrev:haha mp3 med usb..
det er fame i orden!!!

det tager jeg hatten af for!

Tak for dit indlæg AMC - helt kanon Smil

(også tak til dig Jps - for den brændene nyhed) :P

Selv tak Smil. Men jeg kunne godt tænke mig noget viden om de nævnte modeller fra AMC. :wink:
Svar
#9
Hey alle!!!

Er lige vendt hjem fra motorcykelshow i Milano. I denne forbindelse fik jeg snakket med Raptor fabrikken. De sagde at det sidste papirarbejde på 30´eren (choppermodellen) ville være færdig i slutningen af denne måned. Herefter skal færdselsstyrelsen have 4 uger til at behandle sagen. Hvis alt herefter er okay giver jeg grønt lys for produktion.

Vi havde også møde i CF-Moto med alle de andre europæiske importører. Det var mit generalle indtryk at der ikke er problemer med nogen CF-moto modeller. CF-Moto fabrikken blev opfordret til at arbejde med at bringe produktionsomkostningerne ned på deres fine vandkølede 50cc 4 takts motor og udvikle en mere sporty model at putte den i.

På udstillingen så jeg flere spændende nyheder. Den mest interessante fra Kina er nok fra Generic. http://www.genericeurope.com/
Deres modeller så virkelig spændende ud. Finish, kvalitet og design virkede absolut rigtig-rigtig fin. (desværre) har C-Reinhardt snuppet agenturet. Priserne kan allerede ses på deres hjemmeside.

Keeway havde en off-roader og en super-moto knallert under udvikling.

PGO havde intet nyt på plakaten.

Jialing kunne præsentere en ny 600cc adventure-motorcykel. Desværre har de tilsyneladende overhovedet ikke sans for prissætning. Hvis den skulle sælges i Danmark ville den ende med en pris på ca. 100.000 kr. - det samme som en 1000cc Suzuki. Jialings direktør hævdede ivrigt at de var Joint-venture med Honda og det derfor var samme kvalitet.
Meget godt kan man sige om Jialings motorer, men de har aldrig været for gode til at skrue selve motorcyklerne eller scooterne sammen. Lakkvaliteten var elendig, chromen tynd og emnet ikke tilstrækkeligt forbehandlet. Mange svejseslagger og grimme svejsninger. Plastkvaliteten/tilpasning virkede heller ikke særligt overbevisende. Hvis Jialing skulle have en chance skulle den kunne sælges for kr. 39.999.-
Jialing YooYo 600cc er vist en om´er :o)

Udstillingen i Milano var meget spændende at se. Tror virkelig det ville være "guf" for mange scooterfans i dette forum at besøge udstillingen.
Næste år afholdes udstillingen i Tyskland. Det kunne være der var en frisk sjæl som tog initeritiv til at arrangere en tur derned næste år. Tror nok det er i september.

Med venlig hilsen

Ove Ovesen
Asian Motor Company
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Satan's ozze man ikke havde råd til en tur til Milano. Men måske næste år, når det kommer til Tyskland. Smil

Ellers en udførlig rapport fra Milano, AMC. Grin

Bare synd der ikke var nyt fra PGO. Min gamle BiG, skal snart på pension, så skal jeg jo have en ny.
Svar
#11
min kamerat som arbejder ved en mekaniker sir at pgo sku ha nogle nye scootere i danmark ca til maj både 30 45 og mc. jeg glæder mig os.
Svar
#12
siestaknud Skrev:min kamerat som arbejder ved en mekaniker sir at pgo sku ha nogle nye scootere i danmark ca til maj både 30 45 og mc. jeg glæder mig os.

De nye PGOscootere er vel bare de gamle i ny forklædning??
Svar


Forum spring: