Søg Garagen Hej Gæst! Register

Konfiskere scooter?
#1
For knap et halvt år siden blev jeg stopper på min stalker, og den blev målt til 65km/t på rullefelt. Jeg fik en bøde på 500kr. og fik at vide at hvis jeg blev stoppet igen inden for de næste 2 år konfiskerede de scooteren.
Nu har jeg så solgt min stalker og købt en ny scooter. Men gælder det så stadig at de må konfiskere den hvis den er ulovlig?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
andersnees Skrev:For knap et halvt år siden blev jeg stopper på min stalker, og den blev målt til 65km/t på rullefelt. Jeg fik en bøde på 500kr. og fik at vide at hvis jeg blev stoppet igen inden for de næste 2 år konfiskerede de scooteren.
Nu har jeg så solgt min stalker og købt en ny scooter. Men gælder det så stadig at de må konfiskere den hvis den er ulovlig?


Så vidt jeg ved så hvis du bliver taget, inden for de 2 -3år på en ulovlig scooter så tager de den uanset hvem som ejer den
Svar
#3
Ja jeg mener også det følger dig som person og ikke køretøjet. Så låner du en der kører for stærkt
er makkeren på den,og også dig selv :twisted:
Gilera Storm 2008
Piaggio NRG Extreme 2014
Kymco Super 8 4T 2010
VGA Grido 2013
Svar
#4
nallerplys Skrev:Ja jeg mener også det følger dig som person og ikke køretøjet. Så låner du en der kører for stærkt
er makkeren på den,og også dig selv :twisted:

Men om det er 2 år eller 3år kan jeg ik huske, da jeg blev stoppet for 2årsiden da min var 1000km gammel
Svar
#5
Søren26 Skrev:Så vidt jeg ved så hvis du bliver taget, inden for de 2 -3år på en ulovlig scooter så tager de den uanset hvem som ejer den
Så ved du rigtigt :wink:

Det følger personen, og ikke køretøjet. Så bliver man taget på en knallert, uanset hvilken eller hvem ejeren måtte være, anden gang inden for 2 år, så kan/vil knallerten blive konfiskeret. Der foreligger dog den mulighed, at såfremt man ikke ejer den knallert, man bliver taget på anden gang, men ejer en selv, der står derhjemme, så kan ens egen blive konfiskeret (hvis den er noget værd), og ejeren af den, man blev taget på, vil herefter få et besøg af ordensmagten. Har man kun lånt den kortvarigt, dvs. ikke meget længere, end en prøvetur, eller en tur til grillen efter foder, så vil man normalt ikke kunne få et "klip" for at have foretaget ulovlige indgreb, men ville kunne nøjes med en bøde.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: