Søg Garagen Hej Gæst! Register

Knallerkører overfaldet med salmiakspiritus
#1
Dette her er en af de helt slemme....

Citat:Røvere sprøjtede offer med salmiakspiritus

Tre røvere overfaldt mandag aften en 34-årig mand på Vesterbro og sprøjtede salmiakspiritus i ansigtet på ham. Han risikerer at miste synet på det ene øje.

[Image: 3312.jpg]

En 34-årig mand risikerer at miste synet på det venstre øje, efter at han mandag aften blev overfaldet på Vesterbro af tre røvere, der sprøjtede salmiakspiritus i ansigtet på ham. Offeret kom kørende på sin knallert ad Halmtorvet mod Hovedbanegården, da han holdt tilbage for de tre mænd, der tilsyneladende ville krydse Stampesgade. De kvitterede for venligheden ved at sprøjte den ætsende væske i ansigtet på ham. Da han var sat ud af spillet, stjal de hans tegnebog, ur og knallert, før de forsvandt. Offeret blev bragt til Glostrup Sygehus, hvor lægerne tidligt tirsdag morgen stadig kæmpede for at redde synet på det venstre øje. Et par timer senere fik en politipatrulje øje på knallerten foran et værested på Halmtorvet. Inden for anholdt betjentene tre mænd på 21, 31 og 33 år, der havde både ur, penge og salmiakspiritus på sig. De fremstilles senere tirsdag i grundlovsforhør.

Kilde: http://ekstrabladet.dk/112/article132843...z0kxyoi0I0

At smide ætsende væske i øjnene på en tilfældig forbipasserende er så grusomt og afstumpet at det er svært at kapere. Jeg håber at straffen bliver meget streng - i hvert fald er der ingen tvivl om at det var en planlagt og forsætlig handling eftersom man ikke bare vader rundt med en flaske salmiakspiritus i lommen til hverdag.

Der er mange måder at stjæle en knallert på og ingen af dem er acceptable, men at røve maskinen ved at invalidere føreren med ætsende væske må vist siges at ligge helt nede i bunden af skalaen.

Ond
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
I sådanne tilfælde er det man kunne ønske at de pårørende fik en time alene med de skyldige, inden turen gik en et-værelses i meget lang tid. :twisted:

Utroligt at lidt respekt nogle folk har for andre og deres egendele.

Svar
#3
Det er desværre sket før, på Vesterbro. Dengang var det en luder, der smed det i hovedet på en kunde. Men de 3 varylere, skulle selv prøve turen med "egen medicin", for den straf de får, kan ikke måles med det ofret må lide med, resten af livet.
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
#4
50cc4ever Skrev:Det er desværre sket før, på Vesterbro. Dengang var det en luder, der smed det i hovedet på en kunde. Men de 3 varylere, skulle selv prøve turen med "egen medicin", for den straf de får, kan ikke måles med det ofret må lide med, resten af livet.
Næh, desværre intet nyt i det Ond . Må de barylere få lovens maksimumstraf på 8 år for grov legemsbeskadigelse af særlig grov karakter :whip: .
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#5
kragen Skrev:Må de barylere få lovens maksimumstraf på 8 år for grov legemsbeskadigelse af særlig grov karakter :whip: .

Jeg tvivler desværre Krage. Af en eller anden grund er retten meget tøvende med at bruge maksimumsstraffene her til lands. Men om nogen fortjener 8 år, er det disse tre idioter.

Jeg er stadig komplet måløs over den totale mangel på respekt overfor et andets menneskes liv og førlighed som deres handling er udtryk for. Vi taler jo ikke om et potentielt milion-udbytte her - disse typer var parate til at gøre en mand 100% invalid for resten af livet for en brugt knallert, et armbåndsur og et par hundrede kroner til sprut! De er jo overhovedet ikke menneskelige væsner...

:?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: