Søg Garagen Hej Gæst! Register

Elstart
#1
Jeg har en elstart der ikke virke der sker intet når jeg trykker, men hornet virker, nogel der ved hvad problemet kan være.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Quelo Skrev:Jeg har en elstart der ikke virke der sker intet når jeg trykker, men hornet virker, nogel der ved hvad problemet kan være.

Start-relæ, startermotor, dårlig forbindelse et eller andet sted (stel eller plus), starter-drevet, styrkontakten... og det kunne også skyldes batteriet eftersom hornet kræver meget mindre strøm end startermotoren for at virke. Skal du have nogen til at give dig et mere specifikt svar er du nødt til at komme med en mere detaljeret beskrivelse af fejlen.

8)
Svar
#3
Jeg havde et fladt batteri, så ladede jeg det op monteret til knallerten, mit batteri røg, efterfølgende har jeg købt et nyt batteri uden at lave andet en at montere det til knallerten men knappen siger bare "klik" lyden kommer nede ved kickstarterskjoldet.
Svar
#4
Så gætter jeg på at starteren er gået, jeg havde samme problem sidste år!
Nuværende kværne
2 stk Aprilia RS50 fra 98 og 01 samt 1 stk Aprilia Classic 50

Dem der var
2 stk Peugeot speedfight ac fra 99 og 06
Svar
#5
hvordan skifter man den?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Quelo Skrev:hvordan skifter man den?
Du bedes venligst trykke på saksesymbolet [Image: icon_edit.gif] , i øverste højre hjørne i dit indlæg, og rette indlægget, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.p...9926#69926

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en PB.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: