Søg Garagen Hej Gæst! Register

skal fjederen sidde under akslen
#1
hej min giantco sprint kickstarter sidder løs, jeg åbnede kickstarter skjoldet og så at fjederen sad løs så mit spørgsmål er om det skal sidder under akslen eller hvordan?

tak på forhånd.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg er ikke sikker på hvad du mener , fjederen kan ikke falde ud uden du piller axlen af , så den må jo sidde hvor den skal , derimod har jeg været ude for at en tap er knækket af i dækslet , sådan at stoppet til halvmåne tandhjulet var væk , det fixede jeg ved at bore et hul , skære gevind , og montere en umbraco skrue , så var stoppet der igen.
Husk at starte med stort.
Svar
#3
Men det jeg prøver på at sige, er at fjederen ikke sidder i, det er kun akslen og den der kickstart pind, og en rund ting jeg ikke ved hvad hedder. Så det er her jeg spørger om den skal sidde under akslen eller hvordan?

tak på forhånd.
Svar
#4
Jeg har lige set videoen , og ja den sidder under , altså imellem halvmåne og dæksel , jeg kan ikke se på video om der mangler noget , men halvmånen må ikke kunne køre helt rundt , der skal være et stop når fjederen trække den tilbage , og hvis kickstarteren er slap er det sikkert det der er galt.
Svar
#5
Hej, du skulle tilfældigvis ikke vide hvordan jeg får akslen ud? har prøvet at tage kickstarteren af og så hive i den runde tingest, som kickstarteren sad på. Det virker som om at et eller andet jeg ved ikke hvad men et eller andet blokkerer, når jeg prøver at hive.

tak på forhånd.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Hvis kickstarter er pillet af er der en låsering lige inden for pedalen på ydersiden af skjoldet , meeeen , hvordan har du pillet fjederen af hvis du ikke har haft axlen ude ???
Svar


Forum spring: