Søg Garagen Hej Gæst! Register

Giantco problemer, kan kun køre med bremselyset tændt.
#1
Jeg skal lave en Gaintco sprint for en kammerat, men jeg kan ikke helt gennemskue hvor fejlen ligger.

Den hakker og sprutter når man giver den gas, virker lidt som om den ikke avancere i tændingen.

Men lige så snart man holder bremsen inde, så bremselyset er tændt, køre den fint og forlyset bliver også kraftigere. Blinklyset blinker også meget hurtigt (læs: dobbelt hastighed) men ikke når bremsen holdes inden.

Der er skiftet alt, på nær ledningsnet, CDI boks og tændspole.

Jeg har prøvet at lave en ny stel mellem motor/stel, stel/batteri og motor/batteri men intet af det virker.

Det er kommet efter alarmen er blevet pillet af, pga den var defekt. Eller den kørte før alarmen blev pillet af, og har så stået stille i 6mdr ca, og nu kører den som beskrevet oven over.

/ Trold.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det lyder som noget så basalt som et fladt batteri, og jeg kan ikke læse mig til at du har prøvet med et nyt batteri/opladt det nuværende. Bare mit input!
VGA Digita
Juni 2011 (kørt 2590 km)

Giantco Sprint
Juni 2009 - August 2010 (købt ny, solgt 5275 km)
CPI Oliver
August 2010 - December 2010 (købt ny, død og defekt ved 2237 km)
PGO Gmax
December 2010 - Mrts 2011 (købt 26000 km, solgt ved 27200 km)
CPI Hussar
April 2011 - Maj 2011 (købt 2800 km, ophugget ved 3329 km)
Svar
#3
Har du kontrolleret alle de stik oppe ved tændspolen ?

Oh husket og sætte en lus i det stik alt det alarmhalløj sad i før ?

Tjek det og meld tilbage Smil

Goodspeed boyos :P

Mvh. Kim
Lille, bred og svær at skille ad :P
Svar
#4
Har 12,36v på batteriet...

Der er lus på det stik alarmen sad på... og stik ved tændspolen er tjekket igennem, lige som resten af stik og samlinger...

Den sort/gule ledning til cdi boksen, for men tænding på 0,07v men når man trækker bremsen stiger spændingen til 1,1v...

/ Trold...
Svar
#5
Tændspole er forresten også blevet skiftet, og det samme er cdi boksen...
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Trold Skrev:Tændspole er forresten også blevet skiftet, og det samme er cdi boksen...

Husket og sætte stelledningen til stel ? :wink:
Lille, bred og svær at skille ad :P
Svar
#7
Stelledning på stel...?? Der er 2 stik på tændspolen og begge er sat på... Stelledning fra stel, motor og batteri sidder ikke under tændspolen men er flyttet det andet sted på stel... Har det noget at sige...??

/ Bülow...
Svar


Forum spring: