Søg Garagen Hej Gæst! Register

Innerrotortænding
#1
Hej Bs.Har kigget på en Innerrotortænding der også kan levere lys,men 2500 Kr. Det syntes min kone ikke jeg har lyst at købe lige pt. Græder Så var det jeg begyndte at tænke måske der er en midlertidig løsning man kunne lege med og nu kommer mit spørgsmål:Er der nogen herinde der har gjort sig sine erfaringer med evt.At afdreje det org.Svinghjul?Hvis ja hvor meget kan man tillade sig og dreje af?Ved godt det ikke kommer til at give ligeså meget omdrejnings villighed som på Innerrotortænding Græder Ps.I alle på Bs.Ønskes en dejlig weekend :yahoo:


Ingen som ved noget eller er jer langt ude med mit spørgsmål Spørgsmålstegn
Livet er den bedste pædagog
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Har fået dette svar hos PTL: Hvis du køber innerrotor for at få gasrespons er du imo på forkert spor. Ja det er lækkert den er hurtigt oppe i omdrejninger men så meget betyder det altså ikke og hvis du overvejer en med lys lyder det som om det er til en hverdags maskine.

Fordelen ved inner rotoren er ikke det lette svinghjul, det er en sidegevinst, men at man kan stille tændingen så den er meget mere optimal til de flere omdrejninger, og så kan en forskudt not, malossi tc-unit eller lign tun cdi være mindst lige så godt. Og rotor tændingen med lys fra ihvertfald polini har stort set samme vægt på svinghjulet som std. HPI med lys er 8W, det rækker kun til lidt instrumenter. Så er der R-setup som det eneste interessant alternativ tilbage.
Ps.så den må godt lukkes denne tråd :wink:
Livet er den bedste pædagog
Svar


Forum spring: