Søg Garagen Hej Gæst! Register

Min Peugeot Speedfight 2
#1
Hej alle sammen
jeg har hårdt bruge for jer hjælp jer som kan hjælpe mig
jeg har en speedfight 2 som jeg købte for 3 måneder som er vandkølet. Da det begyndt at vær koldt udenfor fik jeg problemer med den, hvor gashåndtag sat sig at jeg kunne ikke giver den gas. Nu gider den slet ikke starte hvad skal jeg gør scootere geni?
Peugeot Speedfight 2 :b
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Doitlikesimon Skrev:Hej alle sammen
jeg har hårdt bruge for jer hjælp jer som kan hjælpe mig
jeg har en speedfight 2 som jeg købte for 3 mdr som er vandkølet. da det begyndt at vær koldere udenfor fik jeg problemer med den, hvor gashåndtag sat sig at jeg kunne ikke gi' den gas. og nu gider den slet ikke starte hvad skal jeg gør scootere experter?
Du bedes venligst trykke på saksesymbolet [Image: icon_edit.gif] , i øverste højre hjørne i dit indlæg, og rette indlægget, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.p...9926#69926

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en PB.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: