Søg Garagen Hej Gæst! Register

Rabalder på Rådhuspladsen
#1
Så var der lige et par fodgængere som fik lidt tættere kontakt med Rådhuspladsen end de havde ønsket...

Citat: Fodgængere mejet ned på Rådhuspladen

KRISTIAN HANSEN - Søndag den 3. januar 2010, 20:15

[Image: 3124.jpg]

Seks personer er kommer til skade ved en voldsom trafikulykke på Rådhuspladsen i København. Mindst én er alvorligt kvæstet.


De seks personer er formentlig alle fodgængere, der blev ramt, da en bilist kort efter kl. 18 mistede herredømmet over sin bil, oplyser Københavns Politi til bt.dk. Fire af de seks tilskadekommende er bragt på skadestuen på forskellige hospitaler i København. De to sidste kom ikke specielt alvorligt til skade ved ulykken og slap derfor for en tur til sygehuset. De blev istedet bragt direkte til Station City for at afgive vidneforklaring. Flere af fodgængerne er russiske turister - heriblandt de to, der blev bragt til Station City. Der har tidligere været forlydender om, at de fire personer, der er bragt til hospitaler i København, er kommet alvorligt til skade. Men det kan politiets vagthavende i København ikke bekræfte, da politiet stadig afventer en udmelding om deres tilstand.

- Baseret på udmeldingen fra hospitalerne er én formentlig kommet alvorligt til skade, siger Mads Firlings. Den unge, mandlige bilist kom kørende i en sort BMW fra Amagersiden, da vedkommende kort før Rådhuspladsen mistede herredømmet over sin bil og kørte ind i de seks fodgængere samt en lysregulering ved H.C. Andersens Boulevard før busterminalen ved Københavns Rådhus.

De to i bilen er mænd født i henholdvis 1982 og 1987. Begge blev bragt til Station City til et rutinetjek for spirituskørsel kort efter ulykken. Trafikuheldet skabte kaos i trafikken omkring Rådhuspladsen, da der gik kuk i lysreguleringen efter ulykken. Det resulterede i, at en scooter og en cyklist stødte sammen på den anden side af Rådhuspladsen.

Ingen af parterne kom dog til skade ved sammenstødet, oplyser vagtchefen til bt.dk.

Så her har vi altså en bilist som klipper en gruppe fodgængere og derefter smadrer lysreguleringen. Lys-forvirringen resulterer så i at en scooter rammer en cyklist. Så denne "knallert-ulykke" kan vist siges ret utvetydigt at være en bilists skyld. Det håber jeg meget at man husker, hvis den kommer med i 2010-statistiken....

8)
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: