Søg Garagen Hej Gæst! Register

Giantco Sprint starter ikke? Hjælp tak
#1
Hey alle.

Var ude i dag og køre i regnen med sprinten.
Så 5-600 meter før jeg var hjemme begyndte den at sætte ud og så køre igen bagefter. Som hvis jeg drejede nøglen i on-off-on-off-on-off-on hele tiden.
Så 60 meter fra hjem, døde den fuldstændigt, og det er nu 4 timer siden, og den starter stadigvæk ikke -.-

Min egen teori er vand i systemet Smil
Tændspole er tjekket. Kører med naraku htr tændspole, så prøvede at sætte std på, og det blev ikke bedre.

Der kan ikk komme vand i karburator. Ville heller ikke tro det er der vandet er, da det føltes som et tændings problem.

Andre forslag? Eller andre erfaringer med det samme?


Mvh.
Michael.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Ja min har også gjort det, bare ikke ligeså meget og jeg tror også at det er fordi den suger vand ind igennem luft filteret eller sådan noget Smil
Svar
#3
ChemicalBoy Skrev:Ja min har også gjort det, bare ikke ligeså meget og jeg tror også at det er fordi den suger vand ind igennem luft filteret eller sådan noget Smil

Det føltes/lød bare ikke som vand i karburatoren syntes jeg ^^



Har endvidere lige været ude og trampe lidt i kickstarteren, og hver gang jeg trådte startede motoren lidt og tørnede et par gange, for derefter at gå død igen.
Svar
#4
Ja altså det KAN jo også være tændingen der er blevet lidt hvåd, jeg kan se du kører med Naraku tændspolen, jeg har den selv, og i forbindelse med cylinder skift i sidste uge fandt jeg ud af at tændrørshætten ikke var skruet i selve ledningen fra tændspolen til tændrørshætten og deraf tror jeg min havde sine problemer fra Smil

Så prøv lige og tjek om den er skruet ordenligt ned i selve ledningen.
Svar
#5
Ledningen røg faktisk ud fra hætten da jeg monterede den :P Så hætten er skruet fast nu
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
MiX- Skrev:Ledningen røg faktisk ud fra hætten da jeg monterede den :P Så hætten er skruet fast nu

Okay og den gør det stadigvæk? Altså hoster sådan mærkeligt?
Svar
#7
Det var ikke fordi den hostede.. Den satte bare ud som om der ingen gnist var på overhovedet Smil Men den gjorde det kun hvis man gav for meget eller for lidt gas. Og så gik den til sidst død.
Men det ihvertfald ikke tændspolen der er noget galt med.
Er næsten sikker på der heller ikk er vand i karburator.
Er der nogle ledninger der sidder meget udsat, som kan få knallerten til at køre dårligt / slet ikk køre, hvis de får for meget fugt?
Svar
#8
MiX- Skrev:Det var ikke fordi den hostede.. Den satte bare ud som om der ingen gnist var på overhovedet Smil Men den gjorde det kun hvis man gav for meget eller for lidt gas. Og så gik den til sidst død.
Men det ihvertfald ikke tændspolen der er noget galt med.
Er næsten sikker på der heller ikk er vand i karburator.
Er der nogle ledninger der sidder meget udsat, som kan få knallerten til at køre dårligt / slet ikk køre, hvis de får for meget fugt?

Ja det er jo en kineser og da vi går vintertiden imøde er det en god idé at tåge sit ledningsnet over nede ved motoren med silicone spray Smil

Især ved tændspolens ledninger, jeg tror det er der fejlen kan ligge altså selve tilslutningen af tændspolen.
Svar
#9
Hvis der er gnist på tændrøret. så prøv at tjekke ventilerne. Det tager ikke mange minutter. Jeg har været udsat for at udstødningesventilen blev for stram.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
persille Skrev:Hvis der er gnist på tændrøret. så prøv at tjekke ventilerne. Det tager ikke mange minutter. Jeg har været udsat for at udstødningesventilen blev for stram.

Mine ventiler er altid stillet ordentligt ;D



Men fejlen er fundet Smil Det var alm fugt diverse steder som jeg også mistænkte. Kører fint igen, og os i regnvejr, efter jeg vinterklargjorde den -.-
Svar


Forum spring: