Søg Garagen Hej Gæst! Register

Speedo virker ikke, har prøvet nyt kabel.
#1
Jeg har et problem med min Aprilia Rally. Jeg fik afvide af tidligere ejer at kablet var sprunget så jeg har lige skiftet det. Men problemet er bare at den stadig ikke virker efter jeg har sat nyt kabel i.
Hvad kan så være i vejen. Jeg har lagt mærke til en ting. Den nål som går ind i holderen ved forhjulet er længere end på det nye kabel, har det nogen betydning ?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Fuldstændig vildt skud i tågen fordi jeg ikke ved noget om det. Benzinmåleren vil heller ikke rykke sig. Kan det være noget med et drev som styre nålene der er i stykker eller sådan noget ?
Svar
#3
Fik du kablet heeeelt ind i speedometerkassen - ellers kan det være drevet på hjuilet der er i stykker. Prøv om du kan få speedometeret til at slå ud ved at dreje kablet rundt - det skal være ret hurtigt.

Viser benzinmåleren tom eller slår den ud når du tænder, men rører sig i øvrigt ikke ?
Hygge hejsa.
Svar
#4
Har fået afvide af nogen stykker nu at det er mit speedometer drev. I Thansen har de kun til Rally LC men kan den også bruges til AC?

Benzinmåleren rør sig slet ikke. Jeg har ikke batteri på men ville ikke mene det har nogen sammenhæng ?
Svar
#5
alexanderl Skrev:Benzinmåleren rør sig slet ikke. Jeg har ikke batteri på men ville ikke mene det har nogen sammenhæng ?
Benzinmåleren kræver strøm for at virke - intet batteri ingen udslag - jeg ved ikke om generatoren er tilsluttet til kredsløbet med benzinmåler i tanken og viseren på instrumentbrætet...
Hygge hejsa.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)



Forum spring: