Søg Garagen Hej Gæst! Register

Starter på Giantco Sprint
#1
Hej er der nogen der kan hjælpe mig, jeg har en Giantco Sprint. Den kan godt starte på fjernbetjening og på kickstarter, men den vil ikke starte el starter. Der sker slet ingen ting når jeg trykker på knappen, er nogen der har en ide om, hvad der kan være galt. Jeg har prøvet og skifte starterrelæ det hjalp ikke. Kan det være spændingsregulator.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
jcfn Skrev:Hej er der nogen der kan hjælpe mig, jeg har en Giantco Sprint. Den kan godt starte på fjernbetjening og på kickstarter, men den vil ikke starte el starter. Der sker slet ingen ting når jeg trykker på knappen, er nogen der har en ide om hvad der kan være galt. Jeg har prøvet og skifte starterrelæ, det hjalp ikke. Kan det være spændingsregulator.
Hej!

Hvis den kan starte med "fjernbetjeningen" så virker ALT som det skal. Det der er galt med din scooter, er én af følgende:


1. Enten virker kontakten ikke (starterkontakten i håndtaget)
2. Eller så virker din bremselyskontakt ikke - da der er en sikkerhed at bremsekontakten skal være aktiveret for at kunne initiere starteren.

Hvis du plejer at holde venstre bremsegreb inde mens du aktiverer starterknappen, så prøv med den højre istedet.

Du kan også lige checke om begge bremselyskontakter virker ved at trække i grebet og se om bremselyset lyser... :wink:
Hilsen - Henrik
tidl. CityScooter.dk
Svar
#3
Mange tak. Det hjalp med håndbremsen, viste ikke at den skulle trykkes ind, det kunne nok have sparet mig for nogen penge, men mange tak for et rigtig hurtig svar.
Svar


Forum spring: