Søg Garagen Hej Gæst! Register

Mangler en std. hoveddyse til min Kymco Agility
#1
Hejsa alle, jeg mangler en std. hoveddyse(str. 80-82) til min Kymco Agility. Er her en fra Østjylland som har en jeg kan købe? Fortvivlethock:
Kymco Agility ejer
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Djursland Skrev:Hejsa alle, jeg mangler en std. hoveddyse(str. 80-82) til min Kymco Agility. Er her en fra Østjylland som har en jeg kan købe? Fortvivlethock:
Ikke fordi jeg har en ekstra dyse Ked af det men blot for at gøre opmærksom på, at Agilityen leveres med to forskellige karburatorer, med forskellige gevind til dysen. Hvis din har en Kymco karburator, kan du kun bruge en original 80'er dyse til kymcokaburatoren. Hvis den har en Keihin karburator, kan du bruge dyserne fra 2-takterne (SF-10'er motorerne).
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
dvs at man ikke kan få andre dysser hvis det er en Kymco karburator. Det er en herlig maskine, men det virker som om der er sparet lige rigeligt på karburatoren, det er noget fims og svær at få rigtig indstillet. Er der andre af en bedre kvalitet der passer på dyret.
Svar
#4
tolund Skrev:dvs at man ikke kan få andre dysser hvis det er en Kymco karburator. Det er en herlig maskine, men det virker som om der er sparet lige rigeligt på karburatoren, det er noget fims og svær at få rigtig indstillet. Er der andre af en bedre kvalitet der passer på dyret.
Jeg ved ikke, hvad du mener med, at der er sparet på kaburatoren, og at Kymco's kaburatorer skulle være sværere at indstille pga. kaburatoren. Din Agility er en lille 4-takter, så hvis du regner med, at kunne "indstille" dig til en ydelse, der minder om en 2-takters, så kan du godt glemme det. Du vil aldrig kunne indstille noget på karburatoren, så du får samme accelleration, som en 2-takter Græder En udskiftning af kaburatoren, vil heller ikke give alverden - jeg har endnu ikke set, at nogen har opnået nogen forbedringer i det tyske Agility forum - bortset fra en minimal forbedring med en 82 dyse.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#5
nej jeg forventer ikke en raket, men jeg kunne godt ønske mig at når man justerer den så den går perfekt den pågældende dag, at det så også er sådan næste gang man kører en tur. Man har ikke så mange muligheder for justering i min. Nålens indstilling kan man ikke fintrimme, så der en dyssen og luftskruen tilbage. Det kan godt værer at mine forventninger til teknikken er for store, men hvis ikke man som faglært mekaniker kan få tingene til at snurre perfekt, så giver jeg teknikken skylden :P
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: