Søg Garagen Hej Gæst! Register

Køreforbud.
#13
(18-03-2017, 11:33)Quiks Skrev: Kan godt være de har ændret på det.
Men jeg har en pjese fra Epilepsiklinikken hvor der står hvad man må køre på/i
.

Uanset hvad Moster Oda osv. måtte mene, er der pr. 19. Januar 2013 indført kørekort for lille knallert. Personer der er fyldt 18 år før den dag, har ikke nødvendigvis et fysisk bevis på det, men kørekortet eksisterer virtuelt og man kan få dermed få forbud mod at køre lille knallert på lige fod med stor knallert, bil, bus osv..
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#14
Da jeg i februar ringede til Holstebro Politi, sagde de at kørselsforbud ikke omfatter 30'ere.
2001-2004: Suzuki Kantana AY50.
2015- : Honda NSC Vision 50.
Svar
#15
Ja politiet burde vide alt men gør ikke 2 eksempler .

1: Scooter køre ikke med lavprofildæk ( på trods af at mange modeller står med dem i butikken ) Set kanal 5

2: Man skal være handikappet for at køre ape 50 med tre hjul uden nr. 25ér ( nej er fastslået anden tråd må man godt uden at være handikappet) .

Resultat er at alle betjente ikke kan vide det hele , bare lidt indput til debatten ved sikkert lige så lidt om køreforbud som den omtalte betjent.
Svar
#16
Nu har jeg ikke lige adgang til en 30`er, og jeg må nok også hellere overholde det forbud. Jeg sover med maske på, og den er temmelig irriterende at falde i søvn med. Men god at sove med. Hvis det virkelig holder, hvad jeg har oplevet de sidste par dage, ja så er der tale om et mindre mirakel. Jeg føler mig helt klart meget friskere om dagen nu.

På maskinen kan jeg aflæse en søvnrapport, og hvis den holder de næste uger burde jeg kunne komme ud og køre om ca. 20 dage. Selvfølgelig savner jeg, at jeg ikke lige kan gå ned og tage scooteren. Men nu har jeg så noget at glæde mig til; forhåbentlig at komme ud og køre i foråret om ikke så længe Grin

  Venligst Erik.
Svar
#17
Dejligt at høre at tortur apparatet hjælper. Grin

Og det er alligevel pivkoldt for tiden (igen), det er der ikke meget sjov ved at tosse rundt i. Smil
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#18
Det lyder godt at det hjælper Grin  jeg hvade løst til at køre en tur i dag men vejret i sig selv ,gjore at løsten forsvandt små regn blæst og koldt og 6+ graders varme som føles kolder med den blæst.
Så vil heller vente med en hygge tur til det bliver lidt varmer Smil  ,kan godt forstå at det er kedeligt at må lade scooteren stå ,men så bruger den jo ikke benzin så længe Blink med øjet .
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar


Forum spring: